Mars u Biku donosi velike promene, evo šta se sve sprema u narednom periodu

horoskop

Poznato je koliko planetarni tranziti i astrološki događaji mogu uticati na našu sudbinu, a uticaj Marsa u određenom znaku nikako se ne sme zanemariti.

Kretanje planetarnog čvora u Ovnu prelazi u Bika, gde se trenutno nalazi Uran, što može izazvati neočekivane promene u mnogim životima. Ključna figura u karmičkim događajima tokom 2024. godine, Mars, prešao je u Bika, 10. juna.

aa6851b56bec1e10751e924d7eed9a5799eaf2eb

Kakav je uticaj Marsa na našu svakodnevicu?

Od 10. juna do 21. jula, Mars će boraviti u Biku, a njegova konjunkcija s Uranom od 14. do 18. jula donosi mogućnost dramatičnih promena.

Ovo je vreme kada se mogu pojaviti neočekivani događaji u vezi sa finansijama i samopouzdanjem.Šta možemo očekivati tokom Marsovog tranzita kroz Bika? Postoji velika verovatnoća iznenađenja, posebno u vezi sa potrošnjom, ili ponašanjem određenih osoba.

Marsov uticaj može otvoriti vrata za nove poslovne mogućnosti, posebno u oblastima informacionih tehnologija i onlajn projekata.

e0cb1d1caf75383586b7f65e3f0ea2228ac18a8e

Takođe, Sunce će biti u trigonu sa Marsom i Uranom iz Raka, što može naglasiti pitanja nekretnina i porodičnih odnosa.

Konjunkcija Marsa i Urana, 16. jula, budi želju za napretkom i duhovnim razvojem. Ova kombinacija može inspirisati hrabre korake, poput neočekivanih putovanja, ili promene karijere. Međutim, važno je biti oprezan, jer ovaj tranzit može podstaknuti iznenadne i impulsivne reakcije.

a50cfc4666eaade6d5e54a4a6c57dcaaebf0624b

Negativni aspekti Marsa u Biku

Pored pozitivnih aspekata, ovaj period može doneti i neugodne situacije, kao što su oštre reakcije ili nepromišljeni potezi. Važno je biti oprezan sa električnim uređajima i izbegavati impulsivne odluke. Marsov tranzit kroz Bika donosi intenzivan period promena i iznenađenja. Bez obzira da li se radi o finansijama, karijeri ili ličnim odnosima, ključno je ostati fleksibilan i pažljiv tokom ovog dinamičnog perioda.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Pixabay,
Autor: A.M.