Login/Registracija

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 11. AVGUST: Koga čeka napet dana, a koga harmonija?

Kako astrolozi otkrivaju 11. avgust za pojedine znakove Zodijaka kada je u pitanju ljubav biće izuzetno napet, dok neke čeka uspeh i harmonija na ovom polju.

Kakve situacije vam predstoje danas saznajte odmah!

Ovan Skloni ste naglim promenama raspoloženja. U glavi može da vam bude neko koga poznajete od ranije, pa se fokusirajte na bitne detalje, koji vam otvaraju srce.

Bik Isuviše ste kritički raspoloženi prema osobi na koju često mislite, pa se ne možete nadati solidnijem stavu vašeg partnera. Oseća se velika nelagodnost.

Blizanac Imate odličnu ideju kako da dođete do osobe koja vam se već duže vreme dopada. U tome nećete imati neku pomoć od prijatelja, pa ne očekujte je.

Rak Danas imate mogućnost da mnoge stvari skockate na pravi način i pokušate mnogo toga da postavite na pravo mesto.

Lav Ne očajavajte ukoliko uvidite da vas partner ne prati na putu uspeha koji zaslužuje zavidnu pažnju.

Devica Mnogo toga vam ide pod ruku, pa se ne žalite u suštini. Pritisak koji ste imali ste polako počeli da kanališete.

Vaga Pred vama je težak zadatak na osnovu koga morate da odlučite šta ćete dalje, kada su u pitanju partner i vaše emocije sa druge strane.

Škorpija Ponašate se pomalo čudno u poslednje vreme i ne želite nešto više da se o tome sazna. Tajanstveni ste i prema najboljim prijateljima.

Strelac Na pomolu nova ljubavna romansa, ukoliko ste sami. Ne morate dugo da se dvoumite oko izlaska već to učinite bez velikog premišljanja.

Jarac Ne ignorišite sitne provokacije jedne Škorpije. Pokušajte da doprete do srca ove osobe.

Vodolija Osećate da ste pod većim pritiskom nego inače. Ne želite da se bavite emotivnim temama, jer vam se ne dopadaju. Oseća se velika gordost kod vas.

Ribe Osećate da vam je partner dobar kalkulant i da je neko ko pokušava sa vama da manipuliše. Osećate veliki pritisak, prenosi Luftika.rs.

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović/ Luftika.rs.