Login/Registracija

Leto je za DOBAR PROVOD, a ova tri znaka su pravi PARTI MANIJACI

Dolaskom leta i sunčanih dana, živimo slobodnije i rasterećenije, a samim tim i zabavljamo se više. Tople noći, dobra muzika, i neki osvežavajući koktelčić nekima će ovog leta više prijati, a kako zvezde kažu za tri znaka će ovo leto biti ono za pamćenje.

Lav– Lavice, ovo leto je vaše. Ako već niste, počnite da kujete planove što pre. Zvezde su složene tako da je pred vama leto puno vatrene strasti, a 22. jula ulazimo i u sezonu lavova kada ćete još više biti u svom elementu. Čeka vas rođendan koji ćete slaviti danima, a i ljubavni horoskop vam je naklonjen pa biste negde oko 23. jula mogle dočekati i svog princa na belom konju (ako on već nije s vama).

Vodolija– Ovo leto bićete puni energije. Pred vama je zato leto uživanja u suncu i druženja, a ta druženja doneće vam puno lepih stvari. I ljubav će vas maziti. Slobodne dame uživaće u neobaveznom koketiranju, a na pomolu bi mogla da bude i nova romantična veza. One zauzete uživaće u kvalitetno provedenom vremenu s partnerom.

Jarac– Popis završavamo s Jarčevima kojima će leto biti spektakularno. Bez previše truda ispunjavaće se sve vaše želje, materijalne, romantične, seksualne… Pred vama je jedno srećno leto, a u jesen ćete ući puni lepih uspomena.

Foto: Pixabay,
Autor: S. Čumić / Zadovoljna.hr