Login/Registracija

LAŽI I PREVARE do kraja juna: Šta nam sve donosi Retrogradni Merkur?

Merkur je krenuo retrogradno 29. maja i biće u toj poziciji sve do 22. juna.  A šta nas sve očekuje u ovom periodu otkriva nam astrolog i numerolog Goca Dragišić.

– Laži, prevare, teorije zavere i obmane – ukratko opisuje period koji uveliko teče i dodaje da će se sve češće dešavati greške u komunikaciji, kao i kvarovi tehničkih aparata. 

Ali to nije sve! Pojačana nervoza, anksioznost, kašnjenje i gubljenje stvari biće naša svakodnevnica do kraja juna, tvrdi Goca.

126ef4256842c90e7d2fa64c22364159e8919365

– Obratite pažnju na informacije koje vam se serviraju jer biće mnogo laži i prevara. Uticaj retrogradnog Merkura najviše će osetiti ljudi rođeni u znaku Blizanaca, jer je sada njihova sezona, a Merkur je inače njihov vladar. Ključ je u tome da ostanete usredsređeni na ono što želite da održite u trenutnom stanju – savetuje astrolog i dodaje da budete fleksibilni i spremni da se prilagodite promenama.

Dok Merkur bude retrogradan, svi ćemo pomalo biti dezorijentisani i zbunjeni promenama, ali Goca tvrdi da ćemo iz toga izaći jači i sa jasnijim planovima za dalje. 

041391993c76847bf3635391970ce6599d64486f

Od „mentalnog haosa“, kako astrolozi opisuju period do kraja juna, najviše koristi imaće Vodolije i Vage koje će se u ovom periodu suočiti sa mnoštvom novih prilika, kao i novih ideja. Takođe, možete očekivati da se zadržite na određenim stvarima, podsetite se prošlosti ili se neočekivano sretnete sa ljudima iz svoje prošlosti.

Iako bi retrogradni period mogao biti dobar za prelistavanje starih foto-albuma, obično se smatra da predstavlja više smetnju nego korist.

Foto: E. Srdić,
Autor: I. Ankić