Konjukcija Saturna i Jupitera: Šta očekuje vaš znak tokom ovog perioda

Jupiter, planeta koja označava moć, velikodušnost i srećne mogućnosti i Saturn, koji ukazuje na strah od ograničenja i prepreka, i dovodi do stagnacije, ovog meseca prave veliku konjukciju.

Šta se dešava sa svakim znakom zodijaka prilikom ove konjukcije, pročitajte u daljem tekstu!

af26f10471442218a6632eddd635efe4c8abedd8

AKO STE ZEMLJANI ZNAK (Bik, Jarac, Devica)

Pripremite se da u svojoj karijeri napravite korak napred, bilo da je reč o novoj poziciji ili povišici plate. Moraćete da izađete iz svoje zone komfora, ali kada to jednom učinite, imaćete čvrst temelj na kojem ćete graditi svoju reputaciju.

AKO STE VAZDUŠNI ZNAK (Vodolija, Blizanci, Vaga)

Napokon se možete malo zabaviti. Zahvaljujući ovoj konjukciji shvatićete da određivanje prioriteta može imati ozbiljne koristi. Novi izgled, kreativne ideje ili putovanje mogu dovesti do novih saznanja, a sebi ćete dozvoliti da želite više, te ćete biti iznenađeni kojom brzinom i koliko toga ćete dobii.

AKO STE VATRENI ZNAK (Ovan, Lav, Strelac)

Vaše veze će se uskoro promeniti na bolje. Ako ste se osećali usamljeno, velika konjukcija donosi u vaš život srodnu dušu. Budite otvoreni za učenje od ljudi kojima se divite i ne stidite se da pitate za pomoć. Komunikacija je u ovom periodu sve, i zato se ne plašite da delite svoju priču.

AKO STE VODENI ZNAK (Rak, Škorpija, Ribe)

Pod velikom konjukcijom pregovaraćete o onome što delite sa drugima, u odnosu na ono što zadržavate za sebe. U ovom periodu može doći do promene mesta prebivališta, pronalaženja ljubavnika ili započeti neku duhovnu praksu. Ova konjukcija vas svakako uči da se osećate dobro, da se otvarate i imate poverenja.

astrolog: Goca Dragišić

PROČITAJTE I:

Koji si GRANDOVAC po zodijaku?

Koji si POLITIČAR u horoskopu?

Natalna karta Saše Popovića- SPOJ NESPOJIVOG


Foto: pixabay,
Autor: T. Bogavac