Kako se koji znak ponaša u HOROR filmu? Ko umire prvi a ko se bori do kraja

Svi smo mi u životu pogledali makar jedan horor film i zapitali se zašto glavni lik ne beži glavom bez obzira već pokušava se izbori sa zlom. Da li ste nekada razmišljali kako biste vi reagovali kada bi se uloge zamenile i kada biste sigurnost svog doma zamenili najstrašnijim scenarijem?

U daljem tekstu otkrivamo kako bi koji horoskopski znak reagovao da se nađe u hororu, pa nam recite vaše mišljenje.

b99d222d3802eef56e8e624ee0c5a52f5e6b32bc

OVAN:

Verovali ili ne, iako važi za jedan jak i mudar znak, ovan u ovoj priči umire prvi.

BIK:

Znate one likove koji ulaze u kuću puni elana i tada otkriju da su svi u njoj mrtvi? To bi bio bik.

BLIZANCI:

Svaki film podrazumeva i jednu pametnu glavicu koja otkrije ubicu? Tu stupaju blizanci.

RAK:

A oni koji vas uvek iznerviraju pitanjem: „Ko je tamo?“, očekujući da se ubica samo javi kao je sve vreme čekao to pitanje… Već pretpostavljate! Rakovi!

LAV:

Ništa manje ne biste očeikvali od jednog lava, već da se bori za pravdu pa i do smrti ako treba. Neko mora da ostavi srce na teren.

DEVICE:

A mora neko i da se žrtvuje za tim. I zato je važno da uvek imate jednu devicu na svojoj strani.

VAGE:

Poznato vam je da u svakom horor filmu mora biti scene kada neki glumac vikne: „Svi ostanite mirni“ i taman kada se svi smire, taj glumac padne u nesvest?! Naravno vaga.

65064bb78308a5ac726c23260060082469fa620d

ŠKORPIJE:

Suvišne su ovde reči ali ako ste pomislili da je ubica škorpija, grdno se varate. Škorpija beži prva, ali za razliku od svih, ona beži na vrata, a ne na sprat!

STRELAC:

Kao tip koji je uvek za neku akciju, sasvim je logično da će strelac prodati ekipu zarad malo zabave, te izvolite upoznati tajnog pomoćnika ubice – strelca.

JARAC:

Poznati kao labilne ličnosti, jarčevi „pucaju“ tri puta na dnevnom nivou pa nemojte da vas čudi kada umesto ubice ugledate jarca, koji je prilikom jednog od svojih „pucanja“ prešao u ubliački pohod.

VODOLIJE:

Verujem da ste se na njih kladiti da padaju prvi, ali nemojte podcenjivati staru „Tiha voda breg roni“, jer će vodolije isplivati do kraja.

RIBE:

Ako ste taman poverovali da će ovaj scenario proći bez drame, grdno ste se prevarili. Dame i gospodo, osoba koja će vrištati tokom celog filma – gospođica riba.

Foto: K. Stanković,
Autor: K. Stanković/ zadovoljna.hr