Login/Registracija

DING DONG: Merkur u Ribama napraviće HAOS, evo šta nas očekuje

Planeta Merkur 10. marta ušla je u misteriozne Ribe, što donosi duboko poniranje u mračnu i tajanstvenu teritoriju – zamišljenost i zbunjenost. 

Sreća, pa će sve trajati 16 dana, tačnije do 26. marta. 


Inače, kada Merkur menja znakove, doživljavamo promenu u načinu na koji razmišljamo i kako percepiramo svet oko sebe. Tako ćemo u narednom periodu biti uronjeni u svet mašte, snova i intuicije. Sledi period emotivnog zatvaranja, takođe može doći do odugovlačenja, pa bi bilo dobro uskladiti vreme za posao i vreme za odmor.

Moguć je umor i mentalni i fizički, piše Ultra.ba, a prenosi Zadovoljna.rs.

Važno je da imamo strpljenja dok se Merkur kreće znakom Riba jer se neće videti rezultati našeg delovanja na površini. Međutim, fantastično je vreme za sve oblike umirivanja našeg duha i meditacije.

U ovom periodu svi smo intenzivni i osetljivi na razne stvari, a oni koji su posebno duhovno osvešćeni biće izuzetno senzitivni. Ali, odlično je vreme za umetničko izražavanje i kreativni rad. Bilo bi dobro pokušati sa drugačijim pristupom i videti kuda nas naša intuicija vodi, što se tiče naše kreativnosti.

Emocionalni intenzitet ovog tranzita dostiže vrhunac od 19. do 25. marta, kada Merkur pravi konjunkciju i sa Jupiterom, koji uvećava šta god dotakne, i Neptunom koji je u svom matičnom znaku. Manifestacija ove konjukcije bi mogla biti u begu od stvarnosti.

Za vreme boravka Merkura u znaku Riba do 27. marta najbolje bi bilo da ostanemo u skladu sa svojim željama i potrebama jer sve što dolazi sa strane ili od drugih može veoma lako da nam sruši unutrašnji mir i sklad.

U ovom periodu najbolje je odložiti sve poslove i ambicije u vezi posla, radnih obaveza ili pokretanja novih poslovnih projekata ili planova. Vreme je zatvaranja i završetka, tako da deo tog procesa može uključivati ​​i puštanje ljudi iz prošlosti ili sopstvenih očekivanja.

Foto: Pixabay,
Autor: I. Ankić