Login/Registracija

Da nije muzičar bio bi PREDSEDNIK DRŽAVE: Evo kakva je natalna karta Aleksandra Milića Milija

Aleksandar Milić ima troboj 371 i veoma specifičnu i zanimljivu numerološku kartu.

Na samom početku rekla bih da se ovde vidi čist intelekt, sposobnost, i sreća koju on donosi drugim ljudima. Nemojte da mislite da je za sebe loš, nije. Vrlo mudar i pametan čovek. Čovek koji je vrlo mlad mogao spoznati sva pravila u životu.

Da nije muzičar mogao je biti direktor neke vrlo uspešne firme ili čak predsednik države. Ipak je bioritam broja 3 bio presudan da ode u muzičke vode.

Njegov životni put je velika borba i kroz karmičke kodove mu je dato da pobedi svaku prepreku. Trebalo bi da sluša svoju intuiciju i svoj unutrašnji glas i da se vodi njima. Na taj način savladaće sve prepreke, tako mu je dato od Boga.

Poslednjih 9 godina su za njega dosta turbulentne, tačnije borba između života i smrti, ali poslednje tri godine idu u njegovu korist. Kada je posao u pitanju cela 2022. i 2023. biće u znaku uspeha. Mili bi mogao da obnovi neke muzičke saradnje ali i da napravi nove zvezde u svom studiju, tako da očekujemo mnogo hitova.

Zdravlje će biti okej ali treba obratiti pažnju na moždane funkcije, zglobove, kičmu i cirkulaciju. To je nešto što može biti prisutno tokom života.

Svakako ova godina neće biti problematična, ipak je ovo godina uspeha.

astrolog: Goca Dragišić

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac