Da li ste spremni za ulazak Merkura u Vodoliju? Astrolog otkriva šta vas čeka u februaru, jedne stvari se posebno pazite!

Merkur u Vodoliji

Merkur iz mnogo mirnijeg Jarca prelazi u Vodoliju gde možemo očekivati pregršt orginalnih i nekonvencionalnih ideja, otkriva profesionalni astrolog Nelly Iv.

Merkur u Vodoliji 05.02.2024. – 23.02.2024.

Ovaj položaj generalno naglašava intelektualnu radoznalost i otvorenost prema orginalnosti i ekscentričnosti. Merkur ovde često uživa u diskusijama o društvenim pitanjima i teži ka tome da bude orginalan i drugačiji.

Takođe je ovde okrenut tehnici i modernim naukama, Merkur je ovde human i okrenut socijalnoj pravdi, a ako nema orginalnog razmišljanja i smelih ideja sve mu može delovati besmisleno.

Merkur u Vodoliji2

Merkur u ovom periodu prvi aspekt koji pravi konjukcija sa Plutonom, a zatim kvadrat sa Jupiterom što u prevodu znači prilično veliku intuiciju, ali i mogućnost loših i pogrešnih odluka jer su kako Merkur, tako i Jupiter planete intelekta, a u kombinaciji sa Plutonom Merkur se ovde lako može prevariti i doneti loše odluke i dela kao i kontakte sa lošim ljudima koji su skloni prevarama i kriminalu.

Do kraja izlaska iz znaka Vodolije Merkur će napraviti i kvadrat sa Uranom što opet može doneti manjak koncentracije, srljanje u akcije koje nisu materijalno podržavajuće.

Moguće su razne avanturističke ideje koje se mogu posle pokazati kao čista ludost. Histerija, svađe, ogorčenja, nervoza su izvesne.

-Naravno da napominjem da je ovo opis opšteg karaktera, jer sve zavisi kako Vam je Merkur individualno postavljen i da li ima kontakte u tranzitu sa vašim natalnim planetama. Svakako da je Merkur u Vodoliji vrlo orginalan i drugačiji. Malo više razuma, koncentracije i smislenosti svima želim bez naglih i brzih delovanja kako posle ne bi ispravljali dugo vremena krive Drine- ističe Nelly Iv, prof. astrolog ISAR CAP i mentor dobrih vibracija.

BONUS VIDEO: Astrolog Nelly Iv otkriva šta vas čeka u 2024. godini

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: J. Jović