Login/Registracija

Četiri tipa ljudi rođenih u DECEMBRU- Zašto su posebniji od drugih?

Osobe rođene u decembru, poslednjem mesecu u godini, po mnogočemu su posebne. Iako najhladnji, decembar se smatra i najveselijim a osobe rođene u njemu pripadaju horoskopskim znacima strelcu i jarcu.

Osobe rođene u decembru dele se u četiri grupe, a u nastavku pogledajte njihove glavne odlike.


Od 1. do 8. decembra

Otporni su na poteškoće. Odlikuje ih stabilnost. Nekima se na prvi pogled čine  arogantni, ali zapravo su puni zdravog samopouzdanja. Imaju izraženu snagu volje i odlikuje ih hrabrost. Vrlo su društveni i vole biti sa ljudima.

Od 9. do 15. decembra

Ako vam treba neko za konstruktivan razgovor ili rame za plakanje, osobe rođene u ovom periodu sigurno će vam pomoći. Sjajne su u davanju saveta, snažne i bez problema se snalaze kad naiđu na neku životnu prepreku. Snalažljivi su u rešavanju problema, kako svojih tako i tuđih. Odlučni su i posvećeni ostvarivanju svojih ciljeva.

Od 16. do 22. decembra

Oni su  individualci koji veruju u slobodu i žive život prema svojim pravilima, ne opterećujući se mišljenjima drugih ljudi. Vrlo su dubokoumni i odlično se snalaze u poslovima koji od njih zahtevaju dobru koncentraciju. Imaju razvijen smisao za modu i svojim  odevnim kombinacijama uvek privlače pažnju.

Od 23. do 31. decembra

Nećete naći optimističnije osobe od onih rođenih na samom kraju decembra. Vrlo su emotivne i društvene, te su vezane za porodicu i prijatelje. Kada je u pitanju prijateljstvo, vrlo su izbirljivi i ne puštaju lako nove u ljude u svoj mali bliski krug, a kada to naprave, to znači da ste zadobili njihovo poverenje. Kreativni su,puni novih ideja i vole da putuju.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: S. Čumić/ zadovoljna.hr