Astrolozi tvrde da oni baš ne znaju sa novcem

94bac30cfa1bd97578edb0b5a2e7a818b63f499d

Treba znati zaraditi novac, ali isto tako je važno da ga racionalno trošimo i izbegavamo impulsivne kupovine. Međutim, postoje osobe koje često potroše čitavu platu čim im legne na račun, pa ne znaju kako da se “pokrpe” do kraja meseca. Moguće je da ovakav obrazac ponašanja ima veze sa horoskopskim znakom u kojem su rođeni.

Astrolozi su identifikovali tri znaka Zodijaka koji su skloni da uživaju u trenutku. Impulsivnost i želja za luksuzom uvek im uzrokuje finansijsku nestabilnost.

money g3910011c6 1920

Lav

Ljudi rođeni u znaku Lava poznati su po svojoj ljubavi prema luksuzu, raskoši i životu na visokoj nozi. Pod vladavinom Sunca, centra našeg solarnog sistema, Lavovi vole da budu u centru pažnje i uživaju u svemu što život može da ponudi.

Njihova potreba za priznanjem i divljenjem, često ih navodi da troše novac na luksuz i ekstravagantna zadovoljstva.

Lavovi svoj status i uspeh vole da pokažu kroz materijalne stvari. Njihova sklonost ka trošenju često proizilazi iz želje da impresioniraju druge i da se osećaju posebno.

Bez obzira na to koliko novca zarađuju, Lavovi će ga brzo potrošiti na skupe večere, dizajnersku odeću, putovanja i zabave, piše Index. Njihova impulsivnost u trošenju često ih može dovesti do finansijskih problema, ali Lavovi uvek nekako uspeju da nađu način da se izvuku i vrate na vrh.

money 256281 1280

Blizanci

Blizanci su još jedan znak poznat po svojoj finansijskoj neodgovornosti. Pod vladavinom Merkura, planete komunikacije i intelekta, Blizanci su skloni brzim promenama raspoloženja i impulsivnom ponašanju.

Njihova radoznalost i potreba za stalnom stimulacijom često ih dovode do impulsivnih kupovina i nepromišljenog trošenja novca. Blizanci vole da isprobavaju nove stvari i uživaju u različitim iskustvima, što često uključuje trošenje novca na putovanja, gedžete i razne hobije.

Njihova nepredvidljivost i sklonost da se dosađuju često ih dovode do neplaniranih troškova. Iako su Blizanci izuzetno kreativni i snalažljivi, njihova finansijska neodgovornost često ih može dovesti u situacije u kojima se suočavaju sa finansijskim problemima.

Međutim, njihova prilagodljivost i sposobnost brzog razmišljanja obično im pomaže da se izvuku iz nevolje.

301a7af2e0bfbd1cf4d2e82079b449f34cd4e681

Strelac

Strelčevi su poznati po svojoj avanturističkoj prirodi i ljubavi prema slobodi. Pod vladavinom Jupitera, planete ekspanzije i sreće, Strelac voli da istražuje svet i uživa u novim iskustvima.

Njihova sklonost riziku i optimizam često ih dovode do toga da nepromišljeno troše novac na putovanja, avanture i spontana iskustva. Strelčevi veruju da je život prekratak da bi brinuli o novcu, pa ga radije troše na uspomene i uživanje u trenutku. Njihova filozofija „živi za danas” često ih vodi do impulsivnih kupovina i finansijske neodgovornosti.

PROČITAJTE I:

Foto: Pixabay,
Autor: A.M./Luftika