Aleksandru Prijović očekuju velike promene, ljubavne trzavice i BEBA

Aleksandra Prijović ulazi u jednu numerološku godinu broja 9, gde će sve ono što je planirala privesti kraju i završiti.

4e787202e57c63d5015a8fdd55cc1cc1c93a96dc

Ovo je godina koja će mnogo stvari kod nje promeniti. Kako poslovno tako i privatno.

Šta donosi Aleksandri 2021. godina?

Pre svega, doneće kraj nekim prijateljstvima, kao i poslovnim saradnjama. Mnogo stvari će menjati kroz posao i možda će početi neki novi biznis koji nema veze sa pevanjem. Znamo da ima restoran, pa bi kroz taj posao mogla da menja nešto. 

Kada je njen i Filipov odnos u pitanju, verujem da je ovo godina mogla biti i prva faza sazrevanja njihovog braka i odnosa. Ne mogu reći da će biti na polju ljubavi sjajna godina jer sve do maja može biti manjih trzavica. U narednom periodu, tačnije do kraja 2021. mogla bi da se desi i druga beba, a po njihovim aspektima moguće da dete bude dečak.

b9f2786cf9e2ffeaf5be52e2003d08feba043c8a

Aleksandra će ove godine definitivno mnogo toga da promeni.

Šta to zapravo znači?

Pogledi na život, porodicu i prijateljstva mogu biti drugačiji. Ovo je godina kada može sebe spoznati, a i naučiti neke vrednosti. Kao što rekoh, kroz brak su moguće TRZAVICE , ali verujem da će ih oni prevazići.

Aleksandri savetujem da se tokom narednih godinu dana posveti poslu. Taj period za nju kreće od kraja marta meseca.

Filip bi u ovoj godini mogao neki posao da pokrene i da se bavi sa nekim zanimljivim stvarima. Sve to ide kroz broj inostranstva i saradnje sa ljudima koji imaju veze sa dalekim destinacijama.

Sledeće dve godine su sjajne za nekretnine. Tako da očekujem da ovaj mladi, bračni par stekne još koju nekretninu.

Aleksandri i Filipu želimo srećne praznike! 

Astrolog: Goca Dragišić 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: N. Pantelić