Login/Registracija

4 horoskopska znaka koji imaju sve osobine da budu vaš najgori neprijatelj

Možda vam se na prvu loptu čini da nemate u životu osobu koju biste mogli okarakterisati kao vašeg „ljutog neprijatelja“, ali uvek postoji šansa da imate rivala na poslu, ili nekog ko je zlonamerno ljubomoran na vaš privatni život.

Pogledajte 4 horoskopska znaka koji imaju sve karakteristike da budu vaš najgori životni neprijatelj.

Rak

Znak koji drži pridike kao niko drugi je Rak. Neraspoloženi rak ne može da obuzda svoje promene raspoloženja koje dolaze i odlaze kao mesečeve faze.

Ako osećaju da ih je neko iskoristio ili iskoristio njihovu osetljivu prirodu, onda u paklu nema takvog besa kao što možete osetiti od Raka.

Ovan

Ako je ikada postojao znak koji se oseća osvetoljubivo, to je Ovan, jer kada jednom oseti da ste ga omalovažili, daće sve od sebe da vas učini jadnim.

Dakle, možda biste želeli da dvaput razmislite pre nego što iznervirate kolegu ili šefa koji je slučajno Ovan. Ako je prijateljstvo pokvareno, možete očekivati žestoku svađu i eksplozivne reči.

Škorpija

Poznat po svom otrovnom ubodu, Škorpion je jedan od znakova kojem ne želite da se zamerite. Njihova podmukla taktika za cilj ima da vas javno osramoti.

Pošto ih je teško pročitati, nikad ne znate kakvu šemu smišljaju da dovedu do vašeg pada.

Blizanci

Ovaj horoskopski znak može izgledati ljubazno, ali iako žele da se iskupe nakon svađe, možda nikada neće zaboraviti način na koji ste im naneli nepravdu.

Dakle, možda ćete se suočiti sa podrugljivim primedbama i neprijatnim pogledima dok ne učinite nešto da umirite Blizanca i nedvosmisleno mu stavite do znanja da se kajete.

Foto: Pixabay,
Autor: D. Bukovčić