Login/Registracija

3 znaka čije će se veze raspasti do 14. aprila tokom Marsa u Vodoliji

Mars, planeta rata, ulazi u horoskopski znak Vodolije 6. marta 2022. i kada se to desi međuljudski odnosi zapadaju u krizu.

Sve u ulasku Marsa u Vodoliju navodi nas da verujemo da nas ovaj tranzit vodi ka emocionalnoom izražavanju, individualnosti i impulsivnosti.

Blizanci

Kada izađete iz veze, ni vi ni vaš partner nećete biti iznenađeni. Vi i vaš uskoro bivši ćete imati duboke, ozbiljne razgovore, koji će dovesti do ideje da se raziđete na prijateljski način. I dok ovi mirovni pregovori mogu da traju još neko vreme pre nego što se išta suštinski dogodi, ulazak Marsa u Vodoliju može biti samo ključni sastojak u ubrzavanju procesa. Ponekad je ova vrsta intervencije upravo ono što je problematičnom paru potrebno da bi se stvari pokrenule. Vreme je, mirno je i oboje ste sada spremni da okončate toksičnu vezu.

Škorpija

Nikada niste imali problema da razmišljate van okvira, a kada dođete na mesto gde Mars u Vodoliji vlada vašim neposrednim svetom, nećete propustiti priliku da uzburkate strasti. U vašoj vezi — ili u onome što je od nje ostalo — oboje se osećate kao da ste došli u ćorsokak: stvari jednostavno nisu tako dobre kao što su nekada bile i čini se da ste samo vi spremni da uradite nešto povodom toga. Ne volite da gubite vreme i u ovom trenutku osećate da veza u kojoj ste trenutno usisava i uzurpira dragocene minute vašeg vremena na zemlji — minute, sate, nedelje i godine koje nikada nećete dobiti nazad. Vreme je…

Ribe

Poslednja stvar koju ste ikada hteli da doživite je raskid veze u kojoj ste trenutno, jer osoba koju ćete ostaviti je osoba koju ne samo da volite do smrti, već je neko sa kim ste očekivali da ćete živeti ceo život. Ipak, stvari nisu ispale kao bajkovita romansa na koju ste računali, a sada, ako je ne prekinete, zaglavićete u vezi koja je pukla po svim šavovima. Vi se čak ni ne svađate; samo ste dosadili jedno drugom do bola i to počinje da vam ide na živce oboma. Mars u Vodoliji vam daje do znanja da je u redu da raskinete. Niste potpisali ugovor koji insistira na vašem nedostatku sreće; a ipak, to je sve što trenutno imate. Vreme je za prelomite…

Foto: pixabay,
Autor: T. Bogavac