2 znaka Zodijaka koji će plivati u novcu: Pomračenje punog Meseca im donosi bogatstvo i izobilje

horoskop 2

Posle pomračenja punog Meseca u Vagi 25. marta najveće promene u finansijama osetiće dva horoskopska znaka.

Puno pomračenje Meseca koje se odigralo juče 25. marta, stvara snažan kosmički tok energije. Ovaj astrološki događaj utiče na emocije, odnose i finansije svih znakova Zodijaka, ali period obećava posebno obilje za dva znaka.

Astrolozi ističu da pomračenje punog Meseca donosi ‘tri puta intenzivnije, emotivnije i snažnije’ razdoblje u odnosu na uobičajeni puni Mesec. Više od ostalih horoskop će obradovati Raka i Jarca, koji u peridou oko pomračenja očekuju jako dobri dani kad su u pitanju finansije.

a95466a2e710bf08cc451cdaf9a2073afac9401d

Rak

Pomračenje vam donosi poboljšanje finansijske situacije. Sa sobom donosi nove prilike za zaradu i povećanje prihoda. Trebalo bi da budete otvoreni za nove ideje i projekte – oni će vam doneti finansijski uspeh.

Uprkos tome što će vaš novčanik u narednom peridou biti znatno bolji, preispitajte svoja ulaganja i racionalizujte svoje troškove. Treba misliti i na budućnost!

c3bfefc3c0508db53dc51b651fe1e6dc2ce8de32

Jarac

Očekujte neočekivane dobitke i odlične prilike za zaradu. Možda ćete dobiti bonus na poslu, nenajavljenu povišicu ili će vam novac doći kroz neki dodatni posao ili projekat.

Ako imate sopstveni posao, može se otvoriti prilika za širenje poslovanja u inostranstvu, što će vam dugoročno doneti stabilniju finansijsku situaciju.

Novca će biti u izobilju, ali samo ako ste spremni na trud i akciju i ako ne vagate previše mogućnosti koje vam se smeše napolju, prenosi zadovoljna.rs.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Pixabay,
Autor: K. Marković / Zadovoljna.rs