Login/Registracija

Hana otkriva kako održava vitku liniju – volim sve na sebi, stomak, noge i zadnjicu!

Hana Mašić popularnost je stekla učešćem u „Zvezdama Granda“. Mnogi su je zapamtili po pevanju, odabiru pesama tokom takmičenja, ali I po stilu odevanja. Hana je uvek isticala da vodi zdrav stil života u kojem ne može da zamisli dan bez treninga.

Za Grand online ističe da preferira da jede kuvana I zdrava jela, ali da se I njoj dogodi da ponekad pojede ‘’brzu hranu’’ kao što su pica ili hamburger. Svakodnevni treninzi joj dozvaljavaju da se ta ista ‘’brza’’ hrana ne vidi na njenoj liniji, što zbog izbalansiranosti ishrane, ali pre svega zbog svakodnevih treninga: -Treniram svakog dana. Radim kardio – trčanje, plus snaga ili HIIT (treninzi visokog intenziteta), zavisno o danu.


Ističe da nema dane kada joj se ne trenira jer je zavisna od treninga i da su treninzi postali svakodnevna navika, poput pranja zuba. A na pitanje šta na svom telu naviše voli, sa osmehom odgovara: – Volim svoj stomak, noge I zadnjicu. Volim sve nekako! Vraća mi se telo u normalu, napokon, nakon što sam prestala da treniram kros fit. Bila sam zavisna o kros fitu i toliko mi je odgovarao mentalno, da bi nije bilo bitno koliko sam se jačala, ali naravno zbog prirode posla kojim se bavim napravila sam promene u treninzima.


Beneficije od treninga je shvatila kada je uvidela da se oseća mnogo bolje, kao I da ima kvalitetniji san. Napominje da ne smemo da zaobiđemo činjenicu koliko treninzi pozitivno utiču na naše mentalno zdravlje. A za čitaoce Grand online portal, lepa Hana, poručuje: – U ovim vremenima zdravlje je sve, ljudi treba da se posvete sebi koliko god im vreme to dozvoljava. Hvala svima koji me podržavaju sve ove godine i naravno, slušajte moju novu pesmu ‘’Samo bogato’’.

Foto: Instagram,
Autor: S. Ćulibrk