Login/Registracija

CRVENI ALARM ZA TRI ZNAKA ZODIJAKA: Astrolozi otkrivaju kome je BRAK U KRIZI

Kada je reč o 2023. godini ona bi posebno negativna na polju ljubavi mogla da bude za Devicu, Vodoliju i Strelca. Njihove emocije biće na ozbiljnom testu.

Device su veoma osetljive i njihove emocije će biti preopterećene od marta 2023. godine kada Saturn ulazi u znak Ribe i pravi opoziciju na njihovo polje braka. Najvažnije je voditi računa o mogućim problemima iz prošlosti, posebno kada je u pitanju 2021. godina kada su se pojavili problemi u vezi ljubomore i posesivnosti u njihovom braku.

Ako budu dovoljno strpljive, Device mogu da savladaju ovaj problem, ali mnogi pripadnici ovog znaka biće veoma nervozni i napeti pa može doći do prekida odnosa a samim tim i da razvoda.

Što se tiče Vodolija, tokom leta Venera će biti u znaku Lava nekoliko meseci i praviće opoziciju na njihovo polje braka i bračne komunikacije.

Mogući su verbalni sukobi koji mogu krenuti i ranije. Tokom maja mnoge Vodolije osećaju pritisak od strane partnera i može doći do veoma dramatičnih sukoba pa i prekida odnos.

Važno je povesti računa o načinu komunikacije jer sve se negativno odražava na njihove porodice.

Strelčevi su pod jako negativnim uticajem Marsa u Blizancima. Taj negativni aspekt traje od oktobra 2022. godine i oseća se do kraja proleća 2023. godine.

U tom periodu mnogi Strelčevi imaju potrebu da prekinu komunikaciju sa partnerom jer se osećaju zapostavljeno i neprihvaćano, prenosi Luftika.rs.

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović/ Luftika.rs