Login/Registracija

ŠOKANTNO Bosanac hteo da napusti emisiju, Jelena dobila ulogu DRVENOG ADVOKATA (VIDEO)

Šokantne stvari su najčitanije na portalima i redovno se dešavaju u “Zvezdama Granda”. Upravo zbog toga ove subote Dragan Stojković Bosanac našalio se i sukobio sa Sašom Popovićem i zbog različitog mišljenja poželeo da napusti žiri. 


Naime, čuveni kompozitor više puta je bio prozvao od strane direktora produkcije, kog je u žaru borbe i peckanja između Viki i Karleuše “optužio” da pravi svađu među kolegama u takmičenju. Ali to Popovića nije mnogo tangiralo, pa mu je odbrusio da je do skoro bio harmonikaško čičište, da se sad osilio i postao filmski glumac koji pravi šegu.

– Nemoj da pričaš gluposti! Sad ću da napustim emisiju, napustiću emisiju – vikao je Boske kroz osmeh i tako dobio podršku koleginice iz žirija.

– Ovo je šokantno i grozno! Ako jedan harmonikaš može da bude vlasnik produkcije, možeš i ti da budeš u žiriju – branila je Karleuša njegovu poziciju u žiriju, a Popović dodao da mu ne treba drveni advokat.


Tokom emisije povela se polemika i o društvenim mrežama. Nakon Karleušinog priznanja da njene polugole fotke najbolje prolaze i da je ih Boske lajkuje, Popović je iznervirano rekao – Ja sam znao da ti laješ, ali da lajkuješ to nisam. Potom je priznao da on nema nalog ni na Instagramu, ni na Fejsbuku, ni Tviteru. 

– Nemaš Tik Tok? – bio začuđen i sarkastičan kompozitor, a Saša mu je odgovorio da ima samo klik klak.

Međutim, ovo je bio samo deo zabave koju nam je žiri pripredio ove subote. Za celokupan užitak u talentima, prepirkama žirija i sjajnim estradnim pričama, kliknite na video ispod. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić