Login/Registracija

„Selfi“ za uspomenu na fantastičan nastup Armina Dedića (VIDEO)

Armin Dedić (19) iz Srebrenika predstavio se u prvom krugu „Zvezda Granda“ pesmom „Idi bilo kome“ Dženana Lončarevića. Već nakon prve numere dobio je svih sedam glasova i na oduševljenje žirija zapevao „Zaboravi“ Tropiko benda. Svi u studiju su bili na nogama i zavladala je potpuna euforija, a fantastičan Armin pozdravljen je ovacijama nakon druge pesme i zadržao sve glasove.

“Armina obožavam i volim kako on peva. Ali bih volela da vam kratko ispriča kako je ponovo došao u takmičenje“, rekla je Marija, a Armin je priznao da ju je sreo na koncertu u Srebreniku gde ga je ubedila da se opet prijavi.

“Neverovatno je kakav Marija sluh ima jer je na prve reči tvoje pesme spustila zid. Rekla bih da si ti došao ovde da više nikad ne odeš. Verujem u sudbinu, a čini mi se da je tebi suđeno da budeš velika muzička zvezda“, rekla je Jelena. Bosanac je stručno pohvalio Arminovu interpretaciju i pozvao ga da naprave selfi. Onda im se na sceni pridružila i Jelena Karleuša koja ih je zamolila da se napuće, a svi u studiju su plakali od smeha.

„Ti si otpevao bolje od Dženana u prvoj pesmi. Ova pesma ti više leži nego njemu“, rekao je Aca. Pogledajte i ostale komentare žirija u video snimku.

https://youtube.com/watch?v=c82FsBiFcVE

Tekst: A. Bakić