Login/Registracija

Pre 33 godine je pevala u kultnoj seriji i sve zadivila (VIDEO)

Snežana Đurišić jedna je od retkih pevačica koja je vrlo mlada počela da peva, a svoju prvu ploču snimila je sa osam godina. Tada jedna od najtalentovanijih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije počela je da se pojavljuje  u serijama i filmovima, a 1983. godine dobila je ulogu u nastavku „Kamiondžija“. Snežani je pripala čast da otpeva pesmu „Kaluđeru moj“ Pavlu Vujisiću.

„Biti u društvu takvih glumačkih velikana je nešto posebno. Ponosna sam na tu ulogu“, rekla je Snežana za grand.online. Kraljica narodne muzike tada je imala samo 23 godine i već se ostvarila kao majka, a njena lepota i talenat očarali su glumački svet. 

https://youtube.com/watch?v=EuyEapqJOcE

Pored uloge u kultnoj seriji „Kamiondžije“ Snežana je imala još nekoliko pevačkih uloga u pozorišnim predstavama, a jedna od njih je u čuvenom komadu „Mrešćenje šarana“. Na pitanje da li bi ponovo prihvatila neki glumački izazov, muzička urednica „Zvezda Granda“ kaže: 

„Ne znam da li bih umela. Iako kažu da smo mi svi po prirodi glumci isto kao što su glumci muzikalni i vrlo dobro pevaju verujem da je bolje da svako radi svoj posao“, rekla je iskreno Snežana. 

Autor: A.Bakić