Login/Registracija

Nemačka Hajdi napravila pometnju: Ovako izgleda kad pop pevačica peva narodnjake (VIDEO)

Maja Đorđević (28) iz Dizeldorfa odlučila je da se predstavi pesmama “Lepi moj” i “Ugasi me” za koje je dobila šest “da” od stručnog žirija i jedno ”ne” od Tajanstvenog.  Mišljenja o njenom nastupu su bila podeljena, pa se u jednom trenutku i povela polemika da li Maja treba da peva narodnjake ili ne.

“Čim si zapevala prvu pesmu, odmah sam čula da si ti pop izvođač. Ti si numeru Snežane Đurišić otpevala solidno, ali molim te da više ne pevaš narodnjake jer nemaš narodnjačke trilere”, poručila joj je Marija Šerifović, dok je Ana Bekuta rekla da je otpevala na svoj način.  

Dragan Stojković Bosanac joj je čestitao na nastupu, ali i zamerio na greškama koje je imala tokom pevanja. Tajanstveni član žirija je prokomentarisao da mu se njen nastup nije dopao i da je trebalo da izabere pesme koje najbolje peva. I dok se u studiju vodila polemika o Majinom nastupu, Jelena Karleuša  je komentisala Majin stajling. “Obukla si se kao Hajdi, ta haljina uopšte ne ide uz tebe. Ti si pop -rok pevačica koja mora da kida stajlingom”, zamerila joj je JK, a zatim dodala: “ Rođena si da budeš na sceni, rođena si da budeš zvezda. Pevala si dobro čak i u falšu”. A kako su njen nastup prokomentarisali Lukas I Viki pogledajte u videu:

https://youtube.com/watch?v=nZrsf6F7QfsAutor: I.Ankić