Login/Registracija

Mariji solidan, Jeleni mlak! (VIDEO)

Stefan Arsenijević (23) iz Kragujevca u prvom krugu takmičenja predstavio se pesmama „Ja bez tebe nisam ja“ od Šerifa Konjevića i „Meni je s’ tobom sreća obećana“ Šabana Šaulića. Nakon otpevane obe pesme osvojio je svih sedam „da“.

„Dala sam ti glas jer sam te se setila iz prošle sezone. Dopada mi se tvoja boja glasa, ali jedino što mi se nije svidelo je što si u prvoj pesmi pevao jako visoko. Sve mi je to zvučalo nekako nategnuto i napeto“ rekla je Marija sa kojom su se složile Ana i Viki.

„Mislim da si bio dobar večeras, ali imam jednu primedbu. Koncentracija ti je bila slabija na početku i prve i druge pesme. Nemoj mnogo da se zagrevaš, nego odmah ubaci u brzinu“, savetovao ga je Aca Lukas.

„Posmatrala sam lica svojih kolega iz žirija dok si ti nastupao i primetila sam da nisu baš vedri. Oni su se izgleda večeras naoštrili i čuju i najmanje greške u pevanju. Mislim da si jako talentovan i svidelo mi se što je u tvom izvođenju postojala neka dobra nervoza, ali moraš da budeš bolji jer je meni ovo ipak zvučalo pomalo mlako“ bio je Jelenin komentar.

Šta su rekli ostali članovi žirija na Stefanov nastup, pogledajte u video snimku:Autor: M.Jeremić