Login/Registracija

JK:“Izgledao si kao žalosna vrba, a sada si drugi čovek“ (VIDEO)

Oliver Aleksovski (25) iz Kumanova u prvom krugu takmičenja odlučio je da se predstavi pesmama „Lihnida“ i „Kosa crna,oko plavo“. Nakon otpevane obe pesme dobio je svih sedam „da“.

„Bio si odličan i dosta si se promenio od prošle sezone. Sećam se da si tada izgledao kao činovnik“, prokomentarisala je Marija i upitala Jelenu:“Da li se sećaš šta si mu sve govorila prethodne sezone?“.

„Sigurna sam da je tebi ono što sam ti ja rekla prošle godine bilo strašno i traumatično. Tada si izgledao kao žalosna vrba i nisi imao nimalo energije. Sada si drugi čovek i ja ti čestitam jer si bio super“, poručila je diva kandidatu.

„Volim ove što lako menjaju mišljenje. Drago mi je da si ubedio našu vidovitu Zorku da nije bila u pravu prošle sezone. Ja mislim da si bio odličan i tada i sad“, prozvala je Viki Miljković svoju koleginicu Jelenu Karleušu.

Zašto je Aca Lukas rekao da je Tajanstveni bezobrazan i zbog čega Bosanac misli da je Popović bio u romantičnoj vezi sa skrivenim, saznajte u video snimku:Autor: M.Jeremić