Login/Registracija

HAOS U EMISIJI: Trbušna plesačica i BOSA VIKI napravile ŠOU (VIDEO)

Što bi rekla Nada Topčagić „To može samo Saša Popović“ i stvarno je u pravu, jer niko osim njega ne zna da napravi tako dobar šou, kao što on čini u „Zvezdama Granda“.

U to smo se uverili i u velikoj završnici četvrtog kruga, u kom je konačno Viki Miljković od Popketa dobila više od 5 minuta slave, koliko inače u takmičenju traži za komentarisanje kandidata.


Poslednja emisija, u kojoj smo gledali nove takmičare i uoči dolaska starih iz prošle sezone, bila je protkana odličnim muzičkim repertoarom, zanimljivim nastupima, ali potpunim iznenađenjima. 

Ničim izazvan Dragan Stojković Bosanac pozvao je Cecu Ražnatović na večeru (OVDE), a zatim ga Popović „otkucao“ i otkrio šta čuveni kompozitor o pevačici priča mimo kamera. 

– Da je Ceca moja žena ona bi meni kuvala, ona bi meni prala veš, morala bi tiho da priča u kući, a kada bi otišli u kuću na Kipru, onda bi bilo…- smejao se Saša, ističući kako je Stojković kralj, a zatim ga je on ispravio.

– Kako bi bilo lepo da ona uživa, da mi pere, sprema jelo, kada spavam popodne ona se tiho javlja na telefon, a kada ja odem u našu kuću na Kipar ona ostane da pere zavese- poentirao je Boske. 


Ali o ljubavi je najbolje govorio Đorđe David koji je izneo svoje viđenje učestalih svađa Cece i Milija. 

– Čekao sam četvrti krug da bih ovo izgovorio. Notorna činjenica je izašla na videlo, a to je da je Aleksandar Milić Mili neverovatno i vrlo ozbiljno zajljubljen u Cecu, kao konj zaljubljen. On uspeva da izignoriše sve, a ona podigne obrvu i on odmah skače- rekao je roker, a Mili nije želeo to da dematuje, već je junački priznao. A šta je rekao, saznajte OVDE!

Svojom opaskom Đorđe je nasmejao sve u studiju, ali je Ceca tokom emisije otkrila ko je zapravo njen miljenik. 

– Ponosna sam na tebe, skockan, lepo si mi izgledao i taj osmeh od milion dolara – poručila je ona, a o kome se radi saznajte OVDE!

Ipak, da kada krene po zlu, žiri je i više nego složan, što najbolje dokazuje ovonedeljni nastup Cecine kandidatkinje kojoj se desio manji peh na sceni, nakon čega su se svi udružili snage da joj nadoknade propušteno.  

Naime, njoj se tokom nastupa uplela haljina, te nije uspela da se brzinski presvuče u kostim trbušne plesačice i pokaže koreografiju koju je vredno vežbala dva meseca, a nakon pomoći mentorke i suza na sceni, članovi žirija složili su se da joj ponovo puste matricu i pokaže šta je spremila.


Zaorila se pesma „Mariš li“ ponovo, a zatim je na insistiranje Marije Šerifović Viki izašla na scenu i zapevala svoj veliki hit. 

– A sad ponovo da pustimo tu pesmu, ali da izađu Ana Bekuta i Snežana Đurišić i da zavrte svojim zanosnim kukovima i guzi*ama – rekao je Saša, a Bekuta orno poručila: – Može!

Poneti neverovatnom atmosferom i čak 4 puta ponovljenom pesmom, Saša i Marija popeli su se na zvučnike, Viki zapevala bosa, čime je atmosfera u studiju dodatno kulminirala. 


U istom dobrom ritmu žiri je nastavio da pravi šou, Ceca je skakala od sreće (VIŠE O TOME OVDE),a Popović napravio presedan koji je sve iznenadio. A vi, ukoliko ste propustili ovonedeljni spektakl, link cele emisije je pred vama, pa ispravite grešku. 
Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić