Login/Registracija

Beograđanin oduševio žiri: Prelepa emocija i boja glasa (VIDEO)

Nemanja Todorović (24) iz Beograda otpevao je pesme „Branim“ i „Kletva“, nakon čega je dobio svih sedam „da“ za prolazak u naredni krug.

Jelena Karleuša bila je oduševljena njegovim nastupom, pa mu je uputila niz komplimenata. “Jako si talentovan i lepo pevaš. Veoma emotivno si zvučao u prvoj numeri, a ni druga nije bila loša“, poručila mu je diva.

„Fina pojava i lepa energija“, rekla je Marija Šerifović i dodala da je on jedan od modernijih kandidata u „Zvezdama Granda“.

Viki Miljković se složila da Nemanja ima lepu emociju u glasu. „Jako si upečatljiv. Tvoja lepota i seta u glasu mi se dopada“, rekla je Viki, dok se Aca Lukas složio sa njom, ali mu je zamerio jednu stvar. „ Čekao sam da eksplodiraš, samo malo da zategneš“, rekao je Aca.

„Dobro veče, Beograde“, počeo je svoje izlaganje Dragan Stojković Bosanac. „Ja kao predratni Beograđanin, mogao bih da i po zanimnju postanem Beograđanin“, našalio se Bosanac, a zatim poručio Nemanji da zađe malo u periferiju Beograda kako bi naučio ono što mu je Aca zamerio.

Tajanstveni je rekao da mu je Nemanjin nastup bio odličan, ali da je u prvoj pesmi trebalo da doda malo više ukrasa. Nastup koji je osvojio žiri, pogledajte u videu:

Tekst: I.A.