Login/Registracija

Aca: Zvučiš kao mačka koja peva, Tajanstveni: Čupavi nemoj da ti siđem dole! (VIDEO)

Jovana Jakimova (27) iz mesta Sveti Nikola (Makedonija) prvu pesmu koju je otpevala bila je „Trula višnja“, dok je druga pesma za koju se odlučila bila „Zlatiborske zore“. Rezultat glasanja nakon nastupa bio je tri „da“ i četiri „ne“.

„Prvu pesmu si promašila, ali sam mislio da ćeš drugu da razvališ. Predomislio sam se što sam ti dao glas“, rekao je Tajanstveni član žirija.

„Marija je l’ te pitao neko nešto?“ naprasno je upitao Mariju Šerifović skriveni. „Ja sam shvatila da si ti neki ozbiljan mangup“, bio je Marijin odgovor na provokaciju. „Ako ovako nastaviš uskoro ćemo provaliti ko si“, poručio je Lukas skrivenom sedmom članu žirija.

„Čupavi, niko te ništa nije pitao. Nemoj da ti siđem dole“, odbrusio je skriveni Aci.

„Ja se nisam predomislila što sam dala glas jer mi se dopalo kako si otpevala i prvu i drugu pesmu. Imaš jako lep triler“, rekla je Viki čiji su komenatar ostali članovi žirija dočekali na nož.

„Njen triler ima veze samo sa pesmom Majkla Džeksona, Triler“, prokomentarisao je Aca Lukas koji je dodao da je kandidatkinja zvučala kao da je dreser naučio mačku da peva.

„Viki, tebi večeras nije dobro, ali ja te volim pa ću ti to oprostiti“ poručila je diva svojoj koleginici iz žirija i dodala da joj je drago što je takmičarka iz Makedonije jer misli da je makedonski jezik jako seksi.

Zašto je Tajanstveni rekao da je stručni žiri raspuštena banda, kako je izgledala svađa Bosanca i skrivenog i šta to Mariju nervira kod Popovića, pogledajte u neverovatnom video snimku.

Tekst: M.Jeremić