Login/Registracija

Aca: Ti si drugi Hari Mata Hari! Tajanstveni: Ne bih kupio kartu za tvoj koncert!(VIDEO)

Ahmed Dadi Redžić (22) iz Bihaća u prvom krugu muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ predstavio se pesmama „Tako lako“ i „Sto kafana“. Nakon završenog nastupa dobio je šest „da“.

„Nije mi jasno zašto Tajanstveni nije dao glas. Meni se jako dopada kako ti ležerno i lepo pevaš. Ti ćeš biti drugi Hari Mata Hari“, bio je Lukasov komentar.

„Acino prefinjeno uho je sve čulo kako treba i ja se u potpunosti slažem sa njim. Tako se peva u Bosni“, izgovorio je Bosanac njegovu čuvenu rečenicu.

 „Što se tiče Bosanca nisi ni morao da pevaš“, bila je reakcija Tajanstvenog na Bosančevu konstataciju, koja je zasmejala sve prisutne u studiju.

„Ti imaš odličan glas i lepo pevaš, ali u tvom izvođenju emocija nije postojala. Nisi me dotakao svojom izvedbom i nikad ne bih kupio kartu za tvoj koncert“, dodao je Tajanstveni član žirija sa kojim su se složile Viki i Ana.

„Mislim da je tvoj nastup večeras bio odličan, obzirom da si amater i da je ovo tvoje prvo pojavljivanje u takmičenju. Kada sam te videla, ja sam osetila da ćeš ti postići nešto u životu. Doduše, moram da primetim da izgledaš kao da si popio neki lek za smirenje“, prokomentarisala je Karleuša.

Zašto je Bosanac rekao da je Tajanstveni prosečan pevač i zbog čega je Aca Lukas „zapretio“ skrivenom da će mu doći „gore“, pogledajte u video snimku:Autor: M.Jeremić