Login/Registracija

Životne ispovesti koje dokazuju da NIKAD NIJE KASNO

Život zaista piše romane! Najbolji dokaz su naši veterani koji su propustili svoju šansu u mladosti i kojima je život bio posut trnjem, te u zrelim godinama traže šansu života – šansu nadanja i ostvarenja davnosanjanih snova.

Svi oni pokušali su da je i ove nedelje pronađu u šouu koji okuplja talentovane ljude i koji dokazuje da zaista nikad nije kasno. 

ce3fca087bcc3a6f5e245b588967090f59f4b056

Da nije kasno prva je dokazala Jadranka Kalinić, ovonedeljna takmičarka koja je svojom životnom pričom rastužila mnoge. Javnim priznanjem da je zbog siromašta i sankcija bila primorana da se bavi pevanjem i da ni danas nema podršku rodbine, dala je sebi veliki vetar u leđa da na pragu pete decenije nastavi da radi ono što voli.

– Jako je teško da imate devojku koja je pevačica. Zbog toga sam izgubila mnoge ljubavne veze. Ipak, muzika mi je mnogo dala i spasila me je u najtežim trenucima – priznala je takmičarka.

Ljubavna ispovest 47- godišnjeg Zorana Ćirića rasplakala je i samog takmičara u emisiji. Iskreno svedočenje o prošlom vremenu i prisećanje na dno koje je dotakao nakon raskida 13-godišnje veze, probudilo je kod takmičara duboke emocije. Ni žiri nije ostao imun naZoranovu priču da i dalje čeka svojih pet minuta. I dobio ih je, ne pet, nego deset!

Isti cilj kao i Zoran, samo drugačiju sudbinu predstavila je i Mirjana Bajčić iz Beča. Iako se u mladosti bavila muzikom, nakon rođenja dece dala je obećanje suprugu da više neće da peva. Danas, sa 42 godine traži da nastavi tamo gde je davno stala i za to ima punu podršku porodice. 

– Nikad nisam pevala na ovako velikoj sceni. Možda ispadnem u prvom krugu, možda ostanem do kraja – rekla je takmičarka koja se predstavila pesmom „Prođi sa mnom ispod duge“ Šemse Suljaković.

e5f1139a24b263a4e2131aea55e23f6cf3391f3e

Verne navijače za ispunjenje svog sna imao je i inspektor policije, Milan Vasiljević iz Zemuna. Ovaj takmičar tvrdi da je služba- služba, a družba- družba, pa je odmah nakon penzionisanja rešio da ostvari ovo drugo i to pojavljiivanjem u takmičenju veterana. 

– Nikad nisam živeo od muzike, niti bih mogao. Ovo radim samo iz zadovoljstva. Srećan sam što pevam u ovoj emisiji sad – izjavio je takmičar.

Izuzetak nije ni Edina Sabljić, ali je ona volju za životom i pevanjem dobila tek nakon što je prebolela opaku bolest. Simaptična Mostarka nije krila da je potpuni amater koji danas želi da isproba sve, pa i pevanje.

Marko Nešić (63) smatra da bi bila velika šteta da nije predstavio svoj talenat u „Nikad nije kasno“. Tvrdi da je pre četiri decenije njegova supruga pala na njegov glas, a nastupom u takmičenju „kupio“ ju je za još 37 godina braka. 

Najemotivniju životnu priču predstavio je Božidar Stamenković, nesuđeni golman i pevač pred kojim je bila uspešna karijera. Nije je iskoristio jer ga je pre pet godina zadesila velika tragedija u kojoj je izgubio sina. 

Jednog dana kad pođem Gospodu na ispovest, ja ću ovo veče poneti sa sobom meni i mom sinu. Da mi ovo neko ne ukrade, ja sam krenuo sa scene – rekao je takmičar nakon nastupa, a publika ga je pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Ukoliko ste propustili ove najiskrenije životne ispovesti i ostvarenje snova nesuđenih zvezda, pravo je vreme da nadoknadite propušteno.

Video cele emisije je pred vama!

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić