Login/Registracija

Veče NEVEROVATNIH životnih ISPOVESTI i Žikinih anegdota iz mladosti (VIDEO)

Navikli smo da se kroz šou „Nikad nije kasno“ upoznamo sa različitim sudbinama nesuđenih zvezda. Tako je bilo i ove nedelje, s tim da su pojedine životne priče takmičara bile toliko iskrene da su mnogi gledaoci jedva uspeli da suzdrže emocije.


Emisiju je na mestralan način otvorila Mira Škorić koja se po prvi put okušala u žiriranju šoua veterana, a Žika Jakšić odmah otkrio anegdotu iz mladosti koja ga veže za nju.

– Pre jedno 15 godina ja sam se tu nešto muvao oko Mire i probam ja nekoliko puta, a ona će meni „Beži, bre Žiko, beži“ – kroz osmeh se prisetio Žile.


Takmičarkski deo otvorila je harizmatična takmičarka iz Australije Alexandra Kežić koja je pred svojim ocem dosanjala snove da peva na velikoj sceni. Iako je nekada nastupala na austrijskom izboru za Pesmu Evrovizije, nastup u domaćem šouu raznežio je njenog oca. 

– Moja supruga je iz Niša, a ja iz Dalmacije, ali kažu da si odande odakle ti je žena, znači ja sam Nišlija – našalio se takmičarkin tata, dok je na pitanje domaćina Žike Jakšića da li mu se dopada da gleda ćerku na sceni, odgovorio: – Ja sam preponosan, fantastična je. Ona je oduvek bila ovakva, volela je muziku i nek’ je sad vidi ceo svet (VIŠE O TOME OVDE).

O teškom detinjstvu i stravičnoj nesreći koju je doživeo u trećoj godini, kada je mašina od 200 kilograma pala na njega, Vladimir Radovanović govorio je najiskrenije. u razgovoru sa Jakšićem. 

– Jedva sam živ ostao. Imao sam tešku operaciju koja je trajala 24 sata, mesec dana sam bio u bolnici. To je drugi rođendan koji slavim, a imam i treći – priznao je takmičar koji se od rane mladosti bavi isključivo muzikom.


Da je šou „Nikad nije kasno“ internacionalnog karaktera svedoči i dolazak Francuza, inače profesora klavira, koji je oženjen Žikinom prijateljicom i nekadašnjom komšinicom. 

–  Ja sam bio zaljubljen u Katarininu stariju sestru Sanju kada sam bio sedmi razred. Ona sad živi u Londonu. Ja sam bio zaljubljen u nju, držali smo se za ruke, izlazili smo, šetali smo. Ja zaljubljen u nju, a ona u mog drugara Miku Puzinog, kakva je to bila nesrećna ljubav. Pa smo zajedno slušali ploče, jaoj, ma, lepota. Vratio sam se u neka lepa vremena- ispričao je Žika, čime je nasmejao sve u studiju.


Potresnu ispovest iz bogate muzičke karijere donela je Zlata Azemi, među kolegama poznatija kao Mala Zlata. Ova takmičarka ispričala je da da prvi put počela da nastupa sa samo 15 godina, kao i da je zbog muzike doživljavala mnoge neprijatnosti. Jedno od njih je i nastup u Pančevu, kada ju je čovek bukvalno napao. 

– Preko dana je sve bilo ok, ali kad je došlo veče i kad je kofer bio pun para, počeo je pakao i haos. Čovek nam je uzeo sve pare, mene je pocepao i jurio pištoljem, a mog kolegu koji me je štitio počeo je da juri nožem. Kasnije je došla policija i tu sam baš doživela neprijatnost – ispričala je s knedlom u grlu i dodala da je svojevremeno želela da odustane od pevanja, iako je to jedino što zna da radi u životu (VIŠE O TOME OVDE).

Nedina Mustafić iz Zavidovića izazvala je lavinu emocija zbog priznanja da danas živi sa mamom, a da su je članovi njene porodice sputavali da ostvari svoje snove.

 – Žalim što sam propustila neke prilike gde sam mogla uraditi nešto drugačije. Bilo mi je bitno tuđe mišljenje, pa sam odustajala od svojih ciljeva – istakla je Nadina i dodala da bi volela da pobedi i da dokaže sebi da čekanje nije bilo uzalud. Tokom emisije njen brat Šerbo priznao je da je on glavni krivac što se Nadina ne bavi muzikom.

– Ja sam je sputavao, pa sam joj stalno otvarao butik, pa frizeraj, samo da ne ide u pevačice – rekao je takmičarkin brat i priznao da do same emisije nije znao da njegova sestra učestvuje. Međutim, čim je stala na scenu dala mu je opomenu zlata vrednu (VIŠE O TOME OVDE)

Ukoliko ste propustili da pogledajte petu epizodu najemotivnijeg šoua, učinite to sad klikom na link cele emisije.

Foto: Z.K.Munja/E.Srdić,
Autor: I. Ankić