Login/Registracija

ŠPRIC AIR ponovo radi, Enes dobio ulogu PILOTA: LETEĆI karavan je tu (VIDEO)

Sa ovonedeljnom emisijom „Nikad nije kasno“ startovao je treći krug omiljenog nam šoua, a kroz muzičko putovanje puna dva sata vodio nas je domaćin Žika Jakšić.

Špric Air, kako je Saša Milošević Mare nazvao Žikinu avio kompaniju, ponovo je bio na visini zadatka i pokazao na kojim visinama i sa kakvim društvom se leti. 


Već na početku ne emisije, već misije glavni pilot Jakšić prepustio je let kopilotu Saši Miloševiću Maretu, a i stjuardesa Dragana Katić ove nedelje dobila je pojačanje.

Pored voditeljke u ulozi glavne stjuardese našla se i pevačica Milica Pavlović, dok su u pomoć uskočile i mlade nade „Granda“ Nevena Stojković i Mira Mirković koje su tokom muzičkog putovanja davale podršku talentovanim veteranima. 


Takmičari su pokazali da su spremni da ostave srce na pisti (čitaj sceni) i izbore se za svoje snove da u poznim godinama osvoje publiku i žiri. To je na samom početku pošlo za rukom Pančevcu Zoranu Stefanovići Džigiju koji je zbog pojavljivanja u emisiji smršao čak 8 kilograma. 

Narednoj takmičarki, potpunoj amaterki Ivani Kitanović nije bilo svejedno da zapeva na velikoj sceni, ali je Žika imao konkretan savet – jedna ljuta za ubijanje treme.

– Mi ovde utvrđujemo i koji alkohol ide uz koju vrstu treme – našalila se Milica kako bi je opustila, a nakon toga kopilotu Enesu Begoviću se zamantalo (VIŠE O TOME OVDE). To je podstaklo Jakšića da objasni razliku između mante, mantre i tantre, što je sve u studiju dovelo do suza. 


Enes je odmah na startu trećeg kruga otkrio koga vidi u samom finalu (VIŠE O TOME OVDE), te zatražio da mu nakon završetka takmičenja kandidat zapeva na uvce u nekoj kućnoj atmosferi.

Bilo je i onih veterana koji su osim ljubavi prema muzici želeli da pronađu i onu pravu. 

– Ja sam došla po oficira. Već treći put se pojavljujem ovde, a oficira nigde – požalila se jedna od takmičarki, ali je i za nju Žika imao spreman odgovor. Šta joj je poručio, saznajte OVDE! 

Glavnu ulogu kapetana Jakšić je dodelio svom prijatelju i članu žirija za kog je istakao i da fizički podseća na pilota.

– Pravi si kapetan, ličiš na pilota, ali dežurnognašalio se Žika, a Enes odgovorio da je on kapetan potonulog broda.

Možda su sve lađe potonule i poslednjem takmičaru za kog je žiri imao surovo iskrene zamerke. 

– Bilo je super, ali očekivala sam više priznajem. Nekako kad si ušetao na scenu pomislila sam da je ušao Zdravko Čolić, pa sam negde i očekivala da padnem u nesvest. Ali nisam, mada je bilo super – iskrena je bila Milica sa kojom se publika u studiju nije složila.


Muzičko putovanje ulepšale su i mlade nade „Granda“, a ukoliko ste propustili sinoćni spektakl pravo je vreme da ispravite grešku, jer je link cele emisije pred vama.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić