Login/Registracija

PREOKRETI PRED FINALE Ljubav se širi zahvaljujući NIKAD NIJE KASNO (VIDEO)

Velika završnica šoua „Nikad nije kasno“ je pred nama, a ove nedelje uživali smo u poslednjoj polufinalnoj večeri.

a4742db9f5ed65a2c8cbe875302578bda1977d9a

Veče su u sjajnom raspoloženju otvorili Dragana i Žika i predstavili žiri koji su pored Mareta, činili Neda Ukraden i Mirza Selimović.

U trci za veliko finale učestvovalo je osam talentovanih veterana, a led je probila Maja Marinković koja je na maestralan način donela pobedničku pesmu Budvanskog festivala, zbog čega je dobila nadimak srpska Adel. 

Sjajan je bio i Vahid Musić koji je otkrio da mu je pojavljivanje u takmičenju veterana promenilo život.

– Nisam se uopšte pokajao što sam se pojavio u ovoj najlepšoj emisiji. Čestitam, Žiko i hvala ti što si nam omogućio da pokažemo publici i da mi veterani nešto znamo – rekao je polufinalista koji je pokupio simpatije žirija i komliment da tako peva majstor svog zanata. 

e518204df8e316b8a1a832fd859186b21695067f

Da „Nikad nije kasno“ menja živote takmičara dokazao je i Milan Rili koji se u polufinalu pohvalio srećnim vestima OVDE. Promenila se i Sanja Živković i od depresivne žene postala zaljubljena i voljena, što je priznala u emisiji. 

– Sanja je ponovo rođena na ovoj sceni – rekao je Mare nakon fantastičnog izvođenja pesme „Hakkelujah“ zbog kog je ceo studio bio na nogama. 

– Ona ima dar od Boga koji ne može ni da se opiše, već mora da se oseti. Dugo nisam čuo da je neko ovako doživeo pesmu. Mislim da je ovo jedno od najlepših izvođenja koje sam gledao i slušao na ovoj sceni – poručio je Mirza. 

e5ed8dd3a4aebefa69f20380deeae2a0a5f0a92a

Da se kroz emisiju širi samo ljubav, kako repertoarom koji se izvodi u takmičenju, tako i životnim pričama veterana, dokazao je skromni takmičar iz Niša koji je u emisiji priznao da više nije usamljen.

– Pojavila se jedna divna dama koja je zaslužna za mnoge lepe stvari koje se dešavaju u mom životu- otkrio je Zoran Mičić, a Žika je konstatovao da je pun samopouzdanja, što nije bio slučaj kada se prvi put pojavio u takmičenju.

Miljenik ženskog dela publike Davor Ivanković ponovo je potvrdio titulu najvećeg zavodnika u takmičenju, zbog čega je Jakšić tražio specijalni frizerski popust za njegove gimnazijalke. A kako mu je takmičar odgovorio, saznajte OVDE!

3155657292ddbe77c868046c0010524dd6dd54a8

Dašak nostalgije uneo je Ismet Kukolj Ićo koji je emotivnim izvođenjem pesme „Dušo moja“ raznežio publiku, a žiri podsetio na legendarnog Kemala Montena. 

– Odlično ste otpevali. Zaista ste me vratili u neko divno vreme – rekla je Neda, dok mu je Mare čestitao na još jednom divnom izvođenju u takmičenju.

Uz lavinu emocija i poruku da zaista nikad nije kasno kasno za ljubav, za život, za uspehe završili smo poslednje polufinale u ovoj sezoni, a Dragana je najavila da će spektakularna završnica biti održana 1. novembra u 21 čas na TV Prva, Kanalu 5 i TV Nova BH.

Ukoliko ste propustili da pogledajte poslednju emisiju pred finale, pravo je vreme da to sad učinite klikom na play.

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić