Login/Registracija

MISIJA USPEŠNA: Nastavljamo da širimo ljubav i prkosimo godinama (VIDEO)

Muzička misija zvana „Nikad nije kasno“ nastavlja da topi i najtvrđa srca i da dokazuje da nam godine zaista ne mogu ništa!

Već na početku nove epizode emocije su doneli Dragana Katić i Žika Jakšić. Držeći se za ruke pokazali su da se ljubav širi kako među takmičarima i ekipom koja realizuje ovaj šou, tako i među poštovaocima ove emisije. 

– Pozdaravljamo sve prijatelje kraj TV ekrana, a pozdravaljamo i naše prijatelje. Pozdrav vasiono, pozdrav svete, a posebno pozdravljamo sve medicinske radnike – poručio je Jakšić na početku emisije. 

6e9c4d113de18cc5b08aa65480730b48a14b12ab

Tokom dva i po sata programa novi Grandiozni veterani potrudili su se da u prvom krugu daju maksimum i gledaocima prirede vrhunski šou. U tome je svakako doprinelo i odlično raspoložne žirija u sastavu Saša Milošević Mare, Jovana Jelovac Cavić i Dejan Petrović, koji je zanimljivim pričama bodrio takmičare i zabavio gledaoce kraj malih ekrana. 

9d8c77a0833fb0ecabfe57dca4b8049f980c9955

Šou je već na početku ukrala baka sa dva braka po imenu Mirjana Bažalac, kupivši žiri i pevanjem i izgledom. Salva aplauza i komplimenata sručila se na ovu takmičarku, nakon što je priznala da je mlada postala i majka i baka, ali i da njeno vreme tek dolazi. 

– Četrdeset i dve godine sam dala porodici, sad sam sebi najvažnija. Vreme je da gradim karijeru – poručila je prva takmičarka, dok je drugi nasmejao žiri pričom o svom imenu i prezimenu i nizom administrativnih problema koji ga godinama prate. 

– Bio sam Stjepan, Šćepan Grček, nikako da potrefe – požalio se Šćefan Hrček, samohrani otac i roker sa najlepšom porukom za klince. 

139cac9fbb7f71f80c3415073612797ed15ca874

Da su sve žene sa Uba ubave dokazala je Borka Erceg, devojka koja poslednju šansu traži u takmičenju veterana. 

– Žalim što se nisam ostvarila u ulozi majke i što nemam partnera. Mnogo više za tim žalim, nego što nisam uradila nešto u muzici – priznala je Borka, a Žika je dao obećanje da će što pre da ispuni njenu želju. Samo jednom rečenicom uspeo je da završi ono što je dugo čekala (VIŠE O TOME OVDE).

I naredni takmičar dugo je čekao da se pojavi na Grandovoj sceni. Amer Hadžiahmetović čak 50 godina sanjao je da će kao pevač stati pred publiku, a nakon brojnih operacija kukova konačno je ispunio dečački san. 

– Ti samo što ne potrčiš – izjavio je Jakšić nakon što je Amer stao pred žiri.  

Dobra energija prelomila se studijom kada je na scenu kročio parapsiholog iz Jermenije, Ruben Papian. Njegova životna priča i paranormalne sposobnosti zaintrigirale su žiri toliko da je Ruben morao da opiše kakva je energija na mestu žirija (VIŠE O TOME OVDE). 

Među takmičarima i podrškom našli su se sugrađani Prve trube Srbije, zbog kojih je želeo da napusti sudijsko mesto OVDE! 

Upoznali smo i najbržeg kurira u Srbiji i Austriji, maestralnog Branislava Bakića iz Kikinde koji je u duhu svog posla, najbrže dostavio najlepše emocije.  

0041aee9ca94e77aa4c8382d026e07f5a194445c
U drugi krug takmičenja plasiralo se pet veterana, dok za preostalo dvoje možete da glasate na našem sajtu OVDE! 

Ukoliko ste propustili da pogledate sinoćnu emisiju, ispravite grešku klikom na play!
Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić