Login/Registracija

MISIJA ISPUNJENA, NAJLEPŠA slika poslata sa GRANDOVE scene (VIDEO)

Već sedmu sezonu za redom šou „Nikad nije kasno“ dokazuje da nije emisija, već misija, kao što tvrdi i idejni tvorac Žika Jakšić. A u to smo se ponovo uverili i ove nedelje. 

Najlepša poruka u svet poslata je upravo sa Grandove scene, a sve zahvaljujući ekipi koja je priredila veče emocija i najlepših osećanja. 


Drugu epizodu drugog kruga je na sjajan način otvorio „Amadeus bend“, čiji se frontmen Džaja po prvi put našao u žiriju, zajedno sa Sanjom Kužet i stalnim premijerom Sašom Miloševićem Maretom.

Kako je „Amadeus“ krenuo sa sjanom energijom tako se u istom ritmu i nastavila cela emisija. 


Čast da otvori takmičarko veče pripadala je rokeru Đorđu Popoviću Milku koji je sve u studiju razdrmao pesmom „Pljuni i zapjevaj“. 

Oduševljena sam energijom i Vašom fizičkom spremnošću – rekla je a ono što je najviše zanimalo jeste da li u šestoj deceniji i dalje vežba. Nakon što joj je takmičar odgovorio da svakog jutra radi vežbe, Sanja je konstatovala: – I deluje da se iza tog širokog duksa krije jedno vitko telo.

-Kao Tarzan – našalio se takmičar.


Surovo priznanje dočekalo nas je kod druge takmičarke čiji je brat otkrio da je glavni krivac što Nadina Mustafić nije postala poznata pevačica, iako je imala sve predispozicije za to.

– Ja sam mlad krenuo da sviram u bendovima, i u to vreme se nije prema pevačicama odnosilo kako se sad odnosi. Govorilo se da su pevačice pevaljke. Vodio sam ja nju sa sobom po svirkama, ali ako je neko pogleda ili joj naruči pesmu, ja odmah reagujem zato sam joj otvarao butik, samo da ne ide u pevačice. Bio sam ljubomoran, reagovao sam kao brat i tako je ona i odustala od svega – otkrio je njen brat koji se u emisiji „iskupio“ za svoju grešku i zapevao sa sestrom (VIŠE O TOME OVDE).

Najlepša slika sa Grandove scene poslata je u svet, a sve zahvaljujući autoru emisije koji je nagovorio kandidatovu suprugu da ponove romantičnu scenu od pre 20 godina. 


Samo priznanje takmičara da će pevati pesmu „Ostani“ Gorana Karana uz koju je sa suprugom Anetom prvi put zaplesao na venčanju, nateralo je Žiku da njegovu dragu izvede na scenu. Iako se Bobanova supruga nećkala, pa čak i u jednom trenutku povukla sa scene zbog treme, uspeli su da na maetralan način ponove svadbeni ples.

Pored ove bajkovite scene, kako je žiri rekao, Boban je u revijalnom delu nastupao sa ćerkom, sinom i suprugom, a ova dirljiva scena srećne porodice dobila je ovacije publike u stduiju.

– Ovo je slika koju želimo da pošaljemo u svet. Ovo je emisija „Nikad nije kasno“ – poručila je Dragana.


Da nije kasno za početak karijere svedoči i priča takmičarke Tamare Sekulović koja je prvi put u životu zapevala sa 40 godina. 

– Prezadovoljan sam kako ste večeras pevali, samo mi nije jasno zašto ste čekali do 40-te da počnete da pevate, kad Vi to prosto obožavate – upitao je Džaja.

 – Jeste, jako to volim da radim, kasno sam počela ali za neke snove nikad nije kasno – odgovorila je takmičarka, na šta se Džaja sa osmehom nadovezao: – Nek’ ste mi rekli!

Svoju šansu u šouu veterana okušao je i stari šmeker, takmičar koji je 70- tih godina žario i palio muzičkom scenom, ali se zbog lenjosti povukao. Ipak, da nije kasno dokazao je pojavljivanjem u takmičenju veterana, gde je na prvu „kupio“ sve.

Inače, reč o 72-godišnjem pevaču koji iza sebe ima mnogobrojne nastupe, ali i jedan veliki hit.

– Tačno je, 1971. sam prvi snimio singl „Ej, čija frula ovih šorom svira“. Posle sam snimio još jedan ’73-te, pa ’74-te i ’76-te – rekao je Vladan Simić (72) iz Osečine.

 – Imao si mega hit i prekinuo si karijeru. Zbog čega? – pitao se Žika, a njegov brat Žuja je otkrio da je bio lenj.

– Mrzelo ga je da dolazi za Beograd- priznao je njegov brat, dok se takmičar samo smeškao i slegao ramenima. Ali danas ga ne mrzi. Vladan je dokazao da želi da nadoknadi propušteno, a da mu ide od ruke svedoči i to što je za svoj nastup dobio komplimente da peva i ponaša se kao gospodin

Ukoliko ste propustili da pogledate najlepšu misiju na svetu, pravo je vreme da nadoknadite propušteno i prepustite se skoro dvočasovnom uživanju.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić