Pevač iz „Zvezda Granda“ objavio obradu poznatog hita, a ovaj potez svi komentarišu: „Nova energija“ VIDEO

nikola savic

Poznati pevač Nikola Savić, jedno vreme bio je deo muzičkog programa „Zvezde Granda“ u kom je stekao veliku popularnost ali i poštovanje kolega sa estrade.

Već tokom prvog pojavljivanja u muzičkom takmičenju 2015. godine dobio je sve tastere od tadašnjeg žirija u kom je bio i pokojni Šaban Šaulić.

Nikola Savić je dobio veliku pažnju javnosti, a njegovi menadžeri imali su pune ruke posla već nakon tog famoznog prvog kruga u takmičenju.

nikola savic z

Usledili su nastupi širom regiona, a on je svoju sreću nastavio da iskušava i narednih godina kroz isti format.

Kako je jednom prilikom istakao, tada društvene mreže nisu bile u ekspanziji, ali popularnost i oduševljenje publike na svakom nastupu nije manjkalo.

Nedavno je napravio potez o kom su svi pričali, a to je kaver sa Darkom Filipovićem za njegovu pesmu „Ona ona„. Po svemu sudeći, Nikola nakon ovog projekta nije stao te je sada objavio još jedan kaver za pesmu „Ne zovi me na greh“ koju u originalu izvodi Saša Matić.

Za ovaj kaver snimio je i spot koji možete pogledati u nastavku.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Nova.rs)

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Č.