“Evo kako meni Slavka ispunjava želju“: Žika imao poseban zahtev za pevačicu (VIDEO)

Iako je napravila desetogodišnju pauzu u karijeri, nekadašnja zvezda “Granda“ Slavica Ćukteraš snimila je veliki broj hitova koji su slušaju i nakon dve decenije postojanja.

Ali, prilikom gostovanja u takmičenju “Nikad nije kasno“, voditelj šoua Žika Jakšić imao je poseban zahtev za pevačicu kada je reč o odabiru pesme koju će izvesti na sceni emisije.

0A0A1621
Žika Jakšić

-Hoću da čujem nešto što ti voliš da pevaš, ono što si ti pevušila dok si odsustvovala sa scene, je l’ ima tako neka pesma?– pitao je Žika pa dodao:

Ustvari postaviću se kao kad ste bili nekada u “Zvezdama Granda“ i kad ste morali da me slušate..Ajde Slavice dušo izađi na ovu scenu i otpevaj nam nešto!

0A0A2075 1
Slavica Ćukteraš i Žika Jakšić

Voditelj je dodao da bi voleo da ga njen izbor pesme baš iznenadi, te je dok je izlazila na scenu u svom maniru i šaljivo Žika rekao:

Evo dragi gledaoci imaćete priliku da vidite kako meni Slavka ispunjava želje na primer.

SLAVICA CUKTERAS NNK SNIMANJE 02102024 FOTO MUNJA 3 1
Slavica Ćukteraš na sceni “Nikad nije kasno“

Kada je pevačica zamolila bend da zasvira pesmu Dina Merlina “Eh da je tuga snijeg“ Jakšić je tražio od tehničkog osoblja da zamrači studio i napravi romantičnu atmosferu kakva i priliči ovakvoj pesmi.

Kako je Slavica otpevala ovaj pop hit, pogledajte u videu na početku teksta.

SLAVICA CUKTERAS NNK SNIMANJE 02102024 FOTO MUNJA 4
Slavica Ćukteraš peva

Poslušajte kako je otpevala čuveni Merlinov hit.

PROČITAJTE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z. K. Munja/L. Cvetković,
Autor: T. Bogavac