„Drago mi je da čula“ Mirza Selimović otkrio kako je ispunio poslednju želju pokojnoj majci

U ekskuzivnom razgovoru za Grand, pevač Mirza Selimović govorio je o najvećem bolu, pa je na ivici suza otkrio kako je ispunio poslednju želju preminuloj majci.

Nedreta Selimović, Mirzina majka preminula je u maju ove godine nakon borbe sa opakom bolešću.

MIRZA SELIMOVIC ZGS SNIMANJE 09102024 FOTO MUNJA ok 3

Mirza je bio posebno vezan za svoju majku, a sada je za naš portal otkrio kako se nosi sa bolom i tugom koja ne prolazi.

To su neke stvari koje jednostavno ne prolaze i ta praznina ostaje zauvek. To ne može nikad da te prođe, samo jednostavno navikneš se da živiš sa tim i to je to. Ne znam šta bih rekao na tu temu, ne volim nešto puno da pričam jer mi pada teško, ali mislim da ćemo se svi jednog dana sresti na tom nekom boljem mestu – rekao je on za Grand.

Preminula majka Mirze Selimovica

Mirza je zatim otkrio da je uspeo da ispuni poslednju želju njegove majke, uz koju je bio do posednjeg dana njene borbe.

-To je bila moja posveta njoj još dok je bila u bolnici. Ja sam joj to posvetio, ona je to čula i… Drago mi je što je čula tu pesmu i… To je ono što nekako… Držali smo se zajedno do zadnjeg momenta. Ja sam bio tu, svi smo bili uz nju, ali jednostavno neke stvari ne možeš da promeniš. To je što kažu sudbina, i protiv nekih bolesti jednostavno se ne možeš boriti – ispričao je on i otkrio kako je uspeo da bar malo prevaziđe veliku bol:

-Porodica, prijatelji, ko bi drugi. Dobijao sam i puno poruka od ljudi koji prate ovo što radim i njoima hvala od srca. Idemo dalje i život ide dalje, tako bi majka htela.

BONUS VIDEO – Mirza Selimović intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: A. Milinković/A. Daćić