HIT SCENA Marija Šerifović uplašila novinare na snimanju „Zvezda Granda“ VIDEO

Pop pevačica Marija Šerifović je na današnjem snimanju „Zvezda Granda“ priredila nesvakidašnju scenu za okupljenje novinare koji nisu mogli da sakriju iznenađenje kada su je ugledali.

Naime, Marija je na snimanje došla u svom skupocenom crnom džipu koji je njen vozač parkirao brzinom munje i to tik do ulaza u studio.

IMG 3581 2

Marija je iz auta uletela kao furija u studio, a na konstataciju našeg novinara da uvek žuri, kratko je odgovorila sa „da“.

Iako je bila vidno raspoložena za još jedno snimanje najgledanijeg takmičenja, Marija je svojom brzinom kojom je ušla u studio iznenadila novinare.

-Uplaši nas – poručio je novinar dok je Marija „letela“ ka vratima objekta u kom se snimaju „Zvezde Granda“.

IMG 3582

Podsetimo, Marija je nedavno u „Zvezdama Granda“ otkrila do kad planira da bude u žiriju, a sve je krenulo od fakultetske diplome Viki Miljković na kojoj Ana Bekuta kroz dve sezone insistira.

Ja iz ovog žirija ne idem dok Viki Miljković ne donose Ani Bekuti diplomu. Neću da napustim ovaj žiri dok se to ne desi. Ja ne idem odavde, ne napuštam žiri dok to ne uradi – objasnila je Marija, što je njene kolege iz žirija slatko nasmejalo.

MARIJA SERIFOVIC ZG SNIMANJE0 8102024 FOTO MUNJA 8 ok

NE PROPUSTITE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: E. Srdić,
Autor: I. Ankić/A.Dačić