Gole grudi prekrila lancima: Kaća Grujić nikad izazovnija u novom spotu VIDEO

IMG 20241023 WA0006

Katarina Grujić (32) objavila je danas svoju novu pesmu „Nijedna kao ja“, za koju je snimila provokativan spot.

U videu pevačica izgleda seksi i zavodljivo, a dok uvija kukovima i peva o muškarcu kojem se sveti, na sebi ima samo suknju. Bujno poprsje prekrila je lancima, pa joj se grudi naziru tokom svakog pokreta.

IMG 20241023 WA0005

I u drugim odevnim kombinacijama koje se u spotu smenjuju Kaća izgleda izazovnije nego ikada, a prema komentarima ispod videa, i nikada lepše.

Kako nam je otkrila, ni sama nije znala šta će joj stilista pripremiti, pa se sa lancima susrela tek na setu.

-Kada mi ih je stilista pokazao i rekao da ću samo njih imati preko grudi, pitala sam ga da li je normalan, a onda sam videla da se fenomenalno slikaju i da je cela kombinacija veoma efektna, pa sam promenila mišljenje. Dobra stvar je što danima pre snimanja spota nisam jela ništa, pa nisam imala viška ni na kukovima ni na stomaku – rekla nam je kroz smeh Kaća.

Na pitanje kako je njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić, reagovao kada ju je obnaženu video u spotu, ona kaže da je bio oduševljen, te da joj je on najveća podrška u karijeri:

-Marko razume i moj posao, i šou-biznis, i kostime za scenu, pa čak i ljubavne scene s drugim muškarcima u spotovima… Ne samo da mu ne smeta moj stajling u spotu već je ponosan i na to kako mi stoji, ali i na činjenicu da sam to iznela na sofisticiran način. Možda bi na nekoj drugoj ženi ovaj stajling izgledao vulgarno i degutantno, ali na meni izgleda smelo, samouvereno, odvažno, baš kakva je i žena u pesmi „Nijedna kao ja“.

Screenshot 20241023 151300 com.instagram.android edit 295028520764356
Printscreen Instagram gobeljamg7

Spot za Kaćinu novu pesmu šerovao je na svom Instagram profilu i Marko Gobeljić, a u opis je dodao:

-Nijedna kao ti!

Spot za pesmu „Nijedna kao ja“ pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Kaća Grujić sa suzama u očima progovorila o Gobelji

PROČITAJTE I:

Foto: Privatna arhiva/Printscreen Instagram,
Autor: A.D.