Viki Miljković u topiću i sakou koji košta kao prosečan srpski auto (VIDEO)

Viki Miljković voli da eksperimentiše sa stajlinzima koji odišu luksuzom, a nakon što je nedavno objavila sliku u kupaćem na današnjem snimanju „Zvezda Granda“ pojavila se u topiću.

viki

Preko kratkog topa koji je istakao njene grudi i uzak struk, Miljkovićeva je obukla skupoceni sako marke Louis Vuitton za koji je izdvojila preko 2.000 evra.

image00002 6
Screenshot/Viki_miljkovic
image00001 7

Viki se nedavno u razgovoru za Grand dotakla i svojih izazovnih fotografija u kupaćem, koje je posle mnogo vremena javno podelila, a koje su izazvale pometnju na društvenim mrežama.

-Dugo nisam objavljivala slike u kupaćem kostimu, ali eto ovog leta sam htela da objavim. Malo sam smršala, pa sam želela a pokažem kako sam to uspela. Svi u kući smo na posebnom režimu ishrane. Taške je na specijalnoj ishrani, pa se pridržavam i ja kad se već u kući sprema. Eto da mu pravim drušvo da mu bude lakše-rekla je Viki.

BONUS VIDEO- Mili o Saši Popoviću:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić