Mili otkrio najnovije informacije o Saši Popoviću, progovorio i o dešavanjima u „Zvezdama Granda“: „Sve je top, mnogo fali“ VIDEO

Aleksandar Milić Mili otkrio je da li se Saša Popović uskoro vraća u „Zvezde Granda“.

Kreativni direktor „Granda“ je trenutno odsustan sa snimanja najgledanijeg šoua, a kako se u medijima nagađa o njegovom zdravstenom stanju, Mili je za naš portal otkrio da će se Saša uskoro pridružiti čuvenoj ekipi.

IMG 2489

Producent, muzički direktor i član žirija pojavio se danas na snimanju novih epizoda i rekao da je Popović upućen u sve što se dešava na snimanjima i da li se njih dvojica čuju.

U kontaktu smo naravno, uskoro se vraća- rekao je Mili, a na pitanje da li sve funkcioniše u „Zvezdama Granda“ odgovorio je:

-Sve je top, ali on mnogo fali.

IMG 2487

Dok se Saša ne vrati snimanjima i obavezama u „Zvezdama Granda“, na njegovom mestu je Voja Nedeljković.

Ja sam vršilac dužnosti, samo VD, umesto Saše Popovića sam tu. Očekujemo da nam se Sale uskoro pridruži. Sale dođi, nastavi svoj posao, tamo gde smo stali. Ja sam ovde, kao što rekoh, VD u ime produkcije – rekao je Voja u emisiji „Zvezde Granda“.

SASA POPOVIC ZG SNIMANJE 13092023 FOTO MUNJA 3 ok

Voja je priznao da mu je bio veliki izazov da menja Sašu, ali i da tek sad shvata kako je njemu.

Veliki mi je zadatak bio. Znam da je Saša na oporavku i očekujemo ga da se vrati i želimo da se vrati, jer zaista je vrela stolica. Ja godinama radim, ali uvek neki drugi posao, ne ovaj koji on radi. Tek kad sedneš na tu stolicu shvatiš šta sve moraš da držiš pod kontrolom, i pevače, i žiri, pogotovo sad kad oni ne vide pevača ili pevačicu, već ih samo čuju… Ne smeš da im sugerišeš, tako da je jako teško, a mogu da zamislim koliko je tek teško onda kad dođe dvoboj između mentora. Kad imaju svako po svog kandidata. Neko dvoje sedi sa Sašom, a onih šestoro sedi tamo i daju ocene. E, onda je to zaista izraelsko-palestinski sukob- rekao je Voja za Grand.

BONUS VIDEO: Voja Nedeljković- Intervju

PROČITAJTE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: E. Srdić,
Autor: I. Ankić/K.Marković