Žestoka svađa Milija i Bosanca zbog Cece: “Ta pesma je simfonija za sve što ćeš ti uraditi“

0A0A1426
Tijana Ivković

Beskrajno simpatična i slatka, Tijana Ivković (20) iz Beograda predstavila se publici Cecinom pesmom “Gore od ljubavi“ i hitom Milice Pavlović “Ona nosi Pradu“.

0A0A1434

Ni đuskanje, ni vedrina na sceni “Zvezda Granda“ nije pomogla Tijani da dobije svog mentora, već ju je žiri “počastio“ sa pet panika.

Dao sam ne zato što..ja kad god obrazlažem svoj stav, odnosi se a sve kandidate. Kad izaberete ovakve pesme, to nisu pesme..Dobar ritam samo da raja đuska. Barem onda tačno pevajte ove pesme, nema ničega izazovnog, bar čiste tonove pevajte- rekao je Bosanac.

IMG 8890

Ceca se našla prozvanom zbog svoje pesme, pa je čak i ustala da Bosketu “zapuši usta“.

Ma šta pričaš bre ti? Kako možeš da kažeš da narod uz pesmu “Gore od ljubavi“ ripka i đipka. Dođi da ti zatvorim usta, samo gluposti iz njih izlaze- poručila je Ceca kolegi.

Tijanin nastup pogledajte u videu ispod:

I Mili se baš poput Cece osetio isprozivanim od strane kolege Bosanca, s obzirom da je upravo on tvorac hita “Gore od ljubavi“.

-Hoćeš da kažeš da moja pesma nije remek delo? Ta pesma je simfonija za sve što ćeš ti ikada uraditi u životu– objasnio mu je Mili, pa dodao:

-Tu pesmu publika peva na koncertima uz upaljače već 20 godina. 150 hiljada ljudi to peva kao jedan.

IMG 8854 1

Ovu situaciju prokomentarisala je i Marija Šerifović, koja nije mogla da ostane imuna na Bosančeve prozivke upućene Ceci i Miliju.

-Pesma je teška za takmičarku, druga pesma i onako, đuskala si, borila si se. Ali ako mene pitate, “Gore od ljubavi“ je jedna od 10 najboljih Cecinih pesama– poručila je Šerifovićka.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/E.Srdić,
Autor: T. Bogavac