„Gube se prave vrednosti“: Sin Dragane Mirković totalno razočaran poručio: „Muškarci ne znaju šta znači biti muškarac“

dragana mirkovic arena drugi dan foto filip 3

Nakon što je čuvena pevačica Dragana Mirković objavila da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića posle 24 godine braka, njihova deca, Manuela i Marko, postala su tema interesovanja javnosti.

Draganini naslednici su još pre nekoliko godina započeli samostalne živote, u svojim stanovima, a folk pevačici je to jako teško palo tek kada je Toni napustio dvorac, pa su se deca vratila u isti.

dragana mirkovic privatna arhiva rodjendan 22

Marko se nedavno oglasio putem Instagrama povodom života u Beču, pa otkrio da li bi se preselio u Srbiju.

image 13 37

– Ako Austrija nastavi ovim putem, dolazim uskoro. Gube se prave vrednosti. U ovoj državi niko više ne veruje u Boga. Devojke se ugledaju na „OnlyFans“ modele i influenserke, a muškarci ne znaju šta znači biti muškarac – napisao je Bijelić.

image 13 37

Podsetimo, jedan od njegovih poslednjih Instagram storija zaintrigirao je mnoge, a u istom je pisalo:

Izgubio sam život, izgubio sam ljubav, izgubio sam porodicu. Znaš, to je život, ne pobeđuješ stalno. To su pobede i gubici, tako da se vi borite sa udarcima…

Uz ovo je tad kratko dodao:

-Hvala Bogu na svemu!

BONUS VIDEO: Dragana Mirković- Bugarska

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Blic.rs)

Foto: Instagram / markobjlc / Z.K.Munja,
Autor: K. Marković