Marija Šerifović digla ruke od takmičarke, ona zbunjena: „Nije prepoznala moj glas“ VIDEO

Almija Krdžalić vratila se nakon dve godine u „Zvezde Granda“, ali je već nakon prvog nastupa doživela šok.

Naime, njena bivša mentorka Viki Miljković nije prepoznala Almiju, a Marija Šerifović je odbila zbog horoskopskog znaka te je takmičarka završila u timu Snežane Đurišić.

-Viki nije prepoznala moj glas, nije znala da sam to ja i nije glasala. Snežana je glasala za mene i mislim da će se moj stil pevanja uklopiti sa njom – rekla je pevačica za Grand.

0A0A0991 1

Iako već ima iskustva na Grandovoj sceni, mlada pevačica ne krije da je ponovo imala veliku tremu.

-Sada je dosta lakše, bolje, manja je trema nego pre nastupa. Nekih 80 odsto sam imala tremu tokom nastupa, ali je više bila pozitivna, ali sam sada dobro – priznala je Almija.

ALMIJA KRDZALIC 19 GOD. TESANJBIH 1

S obzirom da sada nije dobila glas od bivše mentorke Viki Miljković, a ranije je sa njom radila, zanimalo nas je koji njen savet i danas pamti.

-Dosta mi je pomogla, a savet koji pamtim je da samo dobro slušam pesme. Da prvo naučim da ih slušam, a tek onda da ih pevam – objasnila je pevačica, a onda otkrila kako je reagovala kada je videla glas Dragana Stokovića Bosanca:

-Počastvovana sam zaista što je glasao za mene.

IMG 3207

BONUS VIDEO – Almija Krdžalić nastup „Zvezde Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/E. Srdić,
Autor: A. Milinković/I. Radivojević