Poznati pevač pripremao Anđelu Ulićević za „Zvezde Granda“: „Žao mi je što nisam videla reakciju Marije Šerifović“ VIDEO

Anđela Ulićević je nakon predstavljanja u „Zvezdam Granda“ otkrila da joj je poznati pevač pomogao da se pripremi za prvi nastup u najgledanijem takmičenju.

I to joj je i te kako pomoglo, budući da je direktno prošla u naredni krug, mada priznaje da nije očekivala tako veliku podršku žirija.

0A0A0958 2

-Još uvek sam uzbuđena, razmatrala sam sve moguće opcije, osim da bude preko četiri glasa. Sada je sutuacija bila takva i još uvek sam pod utiskom, presrećna sam naravno – rekla je ona za Grand i otkrila da li je bilo nesigurnosti pred izlazak na scenu:

-Trema je neminovna, ali sam uspela da je kontrolišem i to sam uspela prvi put u životu.

IMG 2735

Kako je u subotu pevala numeru Marije Šerifović, Anđela priznaje da je očekivala da vidi njenu reakciju, ali nije uspela.

-Ove sezone su podignuti zidovi, a ona nije glasana ni za, ni protiv. Nisam imala mogućnost da je vidim i da od nje dobijem bilo koju reakciju. Mislim da mi je svakako lakše jer ih ne vidim – kazala je pevačica i otkrila od koga nije očekivala glas, a na kraju ga je ipak dobila:

-Ne mogu da ih izdvojim, ali pet glasova nisam očekivala zbog treme i svega što se u mojoj glavi dešavalo. Nisam se nadala možda da će Mili glasati za mene.

IMG 2758

Anđela je u razgovoru priznala da ju je za takmičenje spremao poznati pevač Danijel Alibabić.

-Želim da se zahvalim školi pevanja na čelu sa Danijelom Alibabićem i Renatom Penezić koji su mi pomogli i spremali me za takmičenje – zaključila je ona, a ceo razgovor pogledajte na početku teksta.

BONUS VIDEO – Anđela Ulićević nastup „Zvezde Granda“

PROČITAJTE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z.K.Munja/ E. Srdić,
Autor: A. Milinković/I. Radivojević