Žika Jakšić vrbovao Anju Mit da pređe u pevačice: „Na estradi fali jedna kao ti, ove nove kao da će da se biju“

Glumica Anja Mit uvek je rado viđen gost u emisiji „Nikad nije kasno“ gde se ove nedelje odazvala pozivu da bude deo žirija.

Osim po sjajnoj glumi, Anja je poznata i po pevačkom talentu, a Žika nije odoleo da joj ne ustupi nekoliko minuta ne velikoj sceni.

ZIKA JAKSIC I ANJA MIT NNK SNIMANJE 26092024 FOTO MUNJA 2 ok

Glumica je najavila kako će publika uskoro uživati u mjuziklu „Balkan ekspres“ u pozorištu na Terazijama, zbog čega je publici zagolicala maštu izvedbom pesme „Nemoj da brigaš“.

0A0A1113 1

Pre nego što je zapevala, Žika se našalio i pitao Anju da li može na mjuziklu da da bakšiš ukoliko ga ponese atmosfera, na šta ona odgovorila da to može da učini u studiju.

IMG 4046 2

Nakon gromoglasnog aplauza, Jakšić je priznao da na estardi fali pevačica kao što je ona.

Gledam kako pevaš, znam da dobro pevaš. Znaš šta mi je palo na pamet, ti si glumica, ali fali na estradi jedna pevačica koja kada peva ona se mazi. Ove nove sve nešto napadaju kao da će da se biju– zaključio je Žika.

BONUS VIDEO- Anja Mit o mužu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/L. Cvetković/Elena,
Autor: S. Čumić