Braća Kazić se slomila na komade, danas je najtužniji dan u njihovom domu: „Danas bi skuvali vino i nazdravili životu“

670848b4600cdfe6df6adc3fc534137aa1d1bae0
Braća Kazić- Aleksandar i Dimitrije

Braću Kazić iz „Zvezda Granda“ publika je upamtila kao uvek dobro raspložene i duhovite pevače, spremne za pesmu i šou, ali se iza njihovog osmeha krije bol i tuga za prerano izgubljenim ocem.

Popularna braća su 2013. godine ostala bez glavnog oslonca u životu, a Dimitrije često ističe da mu otac fali i da dan danas tuguje za njim.

dimitrije kazic bolestan brat otkrio detalje
Braća Kazić, „Zvezde Granda“

Dimitrije se danas oglasio na društvenim mrežama objavivši očevu fotografiju uz emotivne reči.

-Danas bi slavili tvoj 64. rođendan. Da skuvamo vino da nazdravimo životu i da kažeš ono tvoje ‘Sa Bogom napred i ne boj se’. Hvala ti što si mi bio tata. Hvala ti što sam imao čast da budem tvoj kolega i drugar. I samo da znaš da nije lako nositi tvoje breme i ostati dosledan tome da se mogu nazvati tvojim sinom. Srećan ti rođendan, Dusmanče-napisao je Dimitrije uz pesmu „Sećanje“ koju je sa bratom posvetio ocu.

Screenshot 20241021 103522 Instagram

Dimitrije je tekst i muziku za pesmu „Sećanje“ napisao gotovo u dahu.

-Napisao sam je ponesen time koliko mi otac fali. Sad će deveta godina otkako ga nema i jako mi nedostaje. U nedostatku ljubavi i pažnje napisao sam ovu numeru za njega. To su bili najteži trenuci u mom životu, kada nas je on napustio i tu bol pretočio sam na papir. „I kada svi te ostave setiš se oca, majke rođene“, stihovu su pesme u kojoj govorim o tome da i kada imaš pare i sve što želiš, džabe ako nemaš sa kim da podeliš – rekao je svojevremeno za Grand.

Nakon gubitka glave kuće, braći je najveća podrška bila majka, a u razgovoru za Grand priznala je da joj je bilo teško kada je ostala bez supruga, kao i da tokom života bio srećan zbog uspeha koji su njihovi naslednici postigli.

-Otac je bio ponosan na njih, hvalio se kada je Dimitrije išao prvi put na televiziju. Bilo mi je teško kada sam ostala sama sa njima. Kada sam dobila unuku, plakala sam i od sreće i od tuge, bolelo me je što suprug nije doživeo to – kroz suze je ispričala za Grand.

Ekipa Granda posetila je njihovu porodičnu kuću u Kovinu, a sve detalje iz doma čuvenog dvojca iz „Zvezda Granda“, pogledajte u videu.

PROČITAJTE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić