Tragedija joj je promenila život: Zvezda Granda objavila pesmu na dan rođendana pokojnog brata

IMG 20241018 WA0007
Foto Promo

Pevačica koja se takmičila u dve sezone takmičenja „Zvezda Granda„, Aleksandra Đuranović doživela je veliki gubitak kada joj je pred početak treće sezone preminuo rođeni brat.

Naime, Aleksandra koja je u ovom takmičenju bila u toku 2016. i 2018. godine, trebalo je da se takmiči i naredne 2019.

SASA POPOVIC ZG SNIMANJE 27032024 FOTO MUNJA ok 1

Nakon izvede pesme njenog brata, usledili su i komentari zbog kojih nije mogla da nastavi sa daljim takmičenjem, jer joj je on bio najveć podrška i baš njemu je posvetila pesmu „Kao zver“ koja je premijerno puštena na dan njegovog rođendana.

Nakon emotivnog šoka koji je doživela na samom takmičenju, mlada pevačica iz Banja Luke pozvala je direktora Grand produkcije Sašu Popovića i zamolila ga da deo emisije gde je nastupa izbaci iz emitovanja.

Direktore, moj brat je preminuo. Zbog smrtnog slučaja koja je zadesio moju porodicu, ja sam prinuđena da napustim dalji tok takmičenja, jer se psihički ne osećam spremno da nastavim dalje- rekla je Saši, a on on je odmah uslisio njenu molbu i izbacio deo emisije u kojem je Aleksandra pevala.

IMG 20241018 WA0008
Foto Promo

Samo pet godina kasnije, na njegov rođendan objavila je pesmu pod nazivom „Kao zver“ koju je posvetila svojoj najvećoj podrsci, svom bratu Đuki .

Poslušajte pesmu pevačice koju su brojne zvezde podržale u takmičenju.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Promo,
Autor: I. A.