Dan ispunjen smehom uz „Popodne sa Leom Kiš“: Nezaboravne priče, anegdote i nastupi uz sjajne goste

Uživajte u nedeljnom popodnevu uz emisiju „Popodne sa Leom Kiš“ koja vas od 17 časova na Grand televiziji očekuje sa neverovatnom dozom zabave.

Goca Lazarević, Aca Ilić, Biljana Jevtić, Saša Lazić, Branko Babović i Ekstra Nena garantuju nezaboravne trenutke ispunjene vrhunskom muzikom i iznenađenjima.

LK SNIMANJE 16102024 FOTO MUNJA 3

Goca Lazarević je, pored sjajnih nastupa, ispričala i zanimljive anegdote.

-Ju, ju, ju, šta ćemo? A ja kao sveća, on se iznervirao, zavrnuo mantil i počeo prst da mlati po aerodromu – pričala je Goca, a šta je sve rekla ispratite danas u 17 časova na Grand televiziji.

GOCA LAZAREVIC LK SNIMANJE 16102024 FOTO MUNJA 5

Takođe, Branko Babović je podelio nekoliko smešnih situacija u kojima se našao tokom svoje karijere, a njegove priče sigurno će vam ulepšati dan.

Njegov smisao za humor i način na koji prenosi dogodovštine iz života još jednom su pokazali zašto je omiljen među publikom.

Idu kolica, dosta kofera sama, ja pomislio „Da li sam toliko glup da ovo guram, možda je ovo nešto automatski“. Zavirim iza, kad ono Dara Bubamara gura – ispričao je on.

0A0A0925

Očekuje vas pregršt dobrih pesama, emotivnih priča i sjajne atmosfere koju samo oni mogu da stvore.

Ne propustite priliku da uživate u fantastičnom programu koji će vaše nedeljno popodne učiniti posebnim!

BONUS VIDEO: Lea Kiš Jokić o novoj sezoni, ćerki i suprugu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: K. Marković