Poznati Dj u vezi sa učesnicom rijalitija? „Više smo od prijatelja“

Snapinsta.app 455599158 1769488206790309 5198618145493902081 n 1080
Foto instagram.com/neo.paulex/

Pevačica Andrea Rea Anđelković mnoge je zaintrigirala svojim izjavama neposredno pred ulazak u rijaliti Farma. I dok su mnogi licitirali ko će osvojiti srce ove šarmantne devojke, interesantno je da je u rijaliti ispratio ni manje ni više nego Nemanja Pavlović, poznatiji kao di-džej Neo Pauleks.

Nemanja je poznat po svojim nastupima širom regiona, mnogi govori za njega da je novi Dejvid Geta.

–  Srećan sam što radim posao koji volim, oduvek volim muziku i drago mi ako me ljudi povezuju sa svetskim imenom kao što je Geta. Za mene je puštanje muzike neki vid slobode i raduje me kad vim da ljudim na mojim nastupima to osećaju i zajedno stvaramo taj osećaj. Nastupam svuda po region i mogu da najavim novu pesmu.  Inspiracija za muziku je svuda oko nas, ali naravno da je ljubav prema voljenoj osobi najjači pokretač– rekao je poznati DJ.

Nemanja je ostao tajanstven, pa nije hteo da otkriva svoj odnos sa pevačicom Andreom, ali je rekao da su u prošlosti bili više od prijatelja.

-Ispratio sam je što ste videli i sami, ona je divna devojka I želim joj sve najbolje. A šta će biti u budućnosti to niko od nas ne može da zna. Ona je lepa I atraktivna devojka, nije ni čudo što se mnogim momcima dopada, ne mogu da ih krivim– rekao je DJ.

BONUS VIDEO:Milan Mitrović došao trotinetom na snimanje „Zvezda Granda“

Kako je izvela pesmu „Iskrena“ poslušajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: S. Ćulibrk