Velike promene na Grand televiziji: Jelena Dimitrijević otkrila detalje: „Na sreću, ili moju žalost toga više neće biti“ VIDEO

Počinje nova sezona emisije Grand magazin„, a tim povodom voditeljka Jelena Dimitrijević otkrila je šta gledaoci mogu da očekuju.

Jelena obećava zanimljive novitete koji će osvežiti format, a pre toga otkrila nam je da li je uspela da odmori tokom leta i da li je zaljubljena.

jelena 1

Da li je bilo dovoljno vremena da odmoriš pre početka nove sezone?

„Nije bilo dovoljno vremena za odmor, zato što ne radim samo novinarsko-voditeljski posao, već radim i u svom frizerskom salonu. Celo leto smo radili organizaciju i dekoraciju svih vrsta veselja, tako da za mene nije bilo dovoljno odmora“.

image 13 20

Šta gledaoci mogu da očekuju od nove sezone?

„Na sreću, ili moju žalost nećemo više imati teme koje sam ja volela da obrađujem, zdravlje, ishrana, lepota i tako dalje. Ova sezona će biti posvećena samo estradnim umetnicima, pevačima, eto to je novo. Imaćemo dosta novih segmenata, nekad i sad, kako su izgledale poznate ličnosti. Kolega Žika Krstić će se javljati često telefonskim pozivima u „Grand magazin“.

jelena 3

Sa kakvim izazovima se suočava jedan voditelj?

„To uopšte nije lak posao. Verovatno im izgleda lako zato što vide doterane, lepe žene koje se samo smeju i čitaju nešto sa papira. Međutim, nije tako, kada uređujete svoju emisiju i zovete goste, nije jednostavno. Ako traje tri, četiri sata emisija kada imate četiri gosta u danu, onda stvarno koncentracija treba da bude na visokom nivou da radi mozak“.

407f867ca4f93a52ddaad84099e6596863568abb

Kako ide na ljubavnom planu?

„Uvek imam ljubav, to moram da kažem. Uvek sam zaljubljena i imam ljubav, ali nemam muža“ – rekla je Jelena, a onda je naišla finalistkinja „Zvezda Granda“, Andrijana Petrušovska koja je rekla da će joj ona naći muža:

-Vodim je u Makedoniju da joj nađem muža. Neko ko ne radi puno i ko će da ti se posveti, da mu budeš prioritet.

jelena 5

BONUS VIDEO: Jelena Dimitrijević o dolasku u Grand: „Molila sam Boga“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / Printscreen,
Autor: K. Marković / I.R